به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی، چندی قبل با هدف کاهش تقاضای سفر، صرفهجویی در هزینههای خرید تکراری نرمافزارهای مدیریت دانشگاهی و تسری در نظام آموزشی دانشگاههای کشور، طی قرارداد همکاری با بخش خصوصی، «سامانه جامع آموزش دانشگاهی کشور» را عرضه کرد.
در پی این اقدام و تهیه زیرساختهای نرمافزاری، میزبانی اطلاعات (هاست) و همچنین امنیت این سامانه در دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی، دانشگاههای متعددی برای بکارگیری آن مراجعه کردند که از جمله آنها میتوان به دانشگاه قرآن و حدیث، دانشگاه خاتم، دانشگاه مذاهب اسلامی، دانشگاه جهرم و دانشگاه صنعتی هویزه اشاره کرد که اکنون در حال استفاده از این سامانه هستند.
بر این اساس دانشگاه فنی و حرفهای نیز اخیرا طی قراردادی، خواستار پیاده سازی این سیستم جامع آموزشی شده و طبق توافقنامه، قرار است این سامانه در ۱۶۹ واحد این دانشگاه نصب و مورد استفاده قرار گیرد.
دانشگاهها، موسسات علمی و آموزشی متقاضی، میتوانند از حق امتیاز (لایسنس) رایگان این سامانه را که در مالکیت دبیرخانه شورای عالی اطلاعرسانی قرار دارد، استفاده کنند و تنها هزینه نصب،راه اندازی و پشتیبانی را به شرکت طرف توافق، پرداخت کنند.