مجید دهبیدی پور در مراسم معرفی رویداد هشتمین جشنواره کارآفرینی شریف به دانشجویان و سرمایه گذاران خطرپذیر، در تالار جابرابن حیان دانشگاه شریف، افزود: فرهنگ کارآفرینی تغییر کرده و فعالان این عرصه باید ضمن ارائه مشاوره های درست به متقاضیان، سرویس و خدمات مناسبی نیز در آختیار آنان قرار دهند.
وی ادامه داد: ارائه خدمات درست از اهداف اصلی جشنواره بوده تا کار آفرینان فارغ از توهم و درک واقعیت های موجود وارد این عرصه شوند.
مدیر مرکز کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه ها به تنهایی قادر به ادامه حرکت در مسیر کارآفرینی نیستند و پیمودن این مسیر بدون همکاری و پشتیبانی نهادهای توانمند و بخش خصوصی و ایجاد فضای واقعی کسب و کار ممکن نیست.
دهبیدی با اشاره به حضور سرمایه گذاران خطر پذیر در جلسه افزود: حضور بخش خصوصی باید پررنگ تر شده و حضور ملموس آنان را در سه ماه آینده ببینیم.
وی با اشاره به تمدید ارسال آثار به جشنواره تا 30 مهر ماه، اظهار کرد: امیدواریم در این دوره از جشنواره بتوانیم با خدمات و مشاوره های مطلوب در ایده پردازی، ایجاد فضای کسب و کار و شبکه سازی موفق شویم.
مدیر مرکز کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف گفت: 16 سال پیش این جشنواره با هدف ترویج کارآفرینی ایجاد شد، در سال 1389 با تاسیس مرکز رشد از 23 واحد دانش بنیان و کارآفرین حمایت و همچنین با ایجاد صندوق فناوری پژوهش شریف زمینه های های سرمایه گذاری و ضمانت نامه های این شرکت ها تسهیل شد.
دهبیدی با اشاره به راه اندازی شتاب دهنده ها( استارت آپ) در سال 92 و بهره مندی از 35 واحد آن ها، افزود: دانشگاه شریف در دو سال اخیر نیز مجوز پارک فناوری را دریافت کرده و این فعالیت ها در چارچوب آن ادامه خواهد یافت.
در این مراسم رییس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی صندوق ها و نهادهای سرمایه گذاری خطرپذیر کشور نیز با تشریح فعالیت های شرکت های حامی شرکت های دانش بنیان، گفت: حامیان و سرمایه گذاران در این شرکت ها همراه و مشاور کارآفرینان هستند و تنها به سررسید دریافت خود نگاه نمی کنند و پس از به ثمر نشستن ایده و تولید محصول حق خود را دریافت می کنند.
رضا زرنوخی سایر بازارهای موجود سرمایه گذاری را اشباع شده دانست و افزود: تنها بستر مناسب برای سرمایه گذاری حمایت از شرکت های دانش بنیان است و هیات های سرمایه گذار خارجی نیز به دنبال مشارکت در بازار ایران هستند زیرا زیر ساخت های لازم و توانمندی های موجود در منابع انسانی نشان از آینده روشن این بازار دارد.
وی اظهار کرد اکوسیستم حمایت های مالی از شرکت های دانش بنیان (vc) در ایران نوپاست و در تمام دنیا در دو دهه نخست دولت از آن حمایت می کند و به تدریج بخش خصوصی جای دولت را می گیرد.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی صندوق ها و نهادهای سرمایه گذاری خطرپذیر کشور گفت: شفاف شدن قوانین حمایتی از شرکت های حامی و سرمایه گذار در شرکت های دانش بنیان به مشارکت بیشتر آنان کمک خواهد کرد همچنین همکاری با شرکت های خارجی و استفاده از تجربیات و بهره گیری از مشاوره های آنان ما در رسیدن به اهداف یاری خواهد کرد.
علاقمندان به شرکت در جشنواره سراسری کارآفرینی و توسعه کسب و کار به آدرس: shrifvccup.ir مراجعه کنند.