به گزارش فارس به نقل از رويترز، 440 گيگابايت از اسناد هک شده Hacking Team که بر روي سايت ويکي ليکس منتشر شده نشان مي دهد که بسياري از دولت هاي جهان از نرم افزارهاي جاسوسي اين شرکت ايتاليايي براي کنترل شهروندان خود و سرقت اطلاعات خصوصي انها سواستفاده مي کرده اند.
از جمله کشورهايي که نهادهاي دولتي و نظامي و قضايي آنها با Hacking Team در ارتباط بوده و نرم افزارهاي جاسوسي اين شرکت را خريداري کرده اند مي توان به آمريکا، آلمان، کره جنوبي، سوييس، روسيه، مصر، هند، عربستان سعودي، سودان و ... اشاره کرد.
David Vincenzetti مدير عامل اين شرکت مدعي است با توجه به پيچيدگي حمله ياد شده احتمالا عامل آن يک دولت بوده و توسط فردي سازمان دهي شده که بودجه زيادي در اختيار داشته است. وي از اشاره به نام دولتي خاص خودداري کرد.او از مشتريان خود خواست تا زمان به روزرساني برنامه هاي عرضه شده اين شرکت از استفاده از آنها خودداري کنند.
Hacking Team از دوازده سال پيش نرم افزارهاي جاسوسي از کاربران اينترنت منتشر مي کند و در سال 2012 از سوي سازمان گزارشگران بدون مرز به عنوان يکي از پنج شرکت تجاري بزرگ دشمن اينترنت لقب گرفته بود.