0  |  0

پیروزی مایکروسافت بر گوگل پس از نبرد طولانی حقوقی

پیروزی مایکروسافت بر گوگل پس از نبرد طولانی حقوقی

به گزارش فارس به نقل از پی سی ورلد، این حق اختراع در اصل توسط شرکت موتورولا به ثبت رسیده بود، اما بعد از خرید بخشی از این شرکت توسط گوگل به آن منتقل شد و در ادامه استفاده مایکروسافت از آن به یک درگیری حقوقی طولانی مدت انجامید.

سه قاضی یک دادگاه تجدیدنظر در سان فرانسیسکو بعد از بررسی مجدد پرونده حکم دادند که ادعاهای گوگل در مورد این حق اختراع ثبت شده صحیح نیست.

موتورولا قبلا با ارسال نامه ای برای مایکروسافت خواستار دریافت سالانه 4 میلیارد دلار بابت استفاده از استاندارد 802.11 در استاندارد کدگذاری ویدیویی H.264 و خدمات بی سیم وای – فای شده بود. گوگل در 5 سال اخیر بارها این موضوع را پیگیری کرده بود و حتی بعد از واگذاری موتورولا به شرکت چینی لنووو هم مالکیت حق اختراع یاد شده را حفظ نموده بود.

دامنه این منازعه حقوقی به دهها شرکت فناوری دیگر هم کشیده بود و با توجه به اهمیت موضوع اپل و اینتل از مایکروسافت و مایکروسافت و کوآلکوم و نوکیا از موتورولا پشتیبانی کرده بودند.

 

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری فارس
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com