0  |  0

آینده صنعت خودرو به ارتباط با شرکا و قراردادهای تجاری اش گره خورده است!

آینده صنعت خودرو به ارتباط با شرکا و قراردادهای تجاری اش گره خورده است!

صنعت خودرو از مهمترین و پرشتاب ترین صنایع بورسی است و همواره گفته می شود که صنعت خودرو صنعت محرک رشد اقتصادی است اما آینده وضعیت خودرو به نوع ارتباط آن با شرکا و قراردادهای تجاری اش گره خورده است.

حسن امیری، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان مطلب فوق درباره صنعت خودرو و تأثیر آن در آینده بازار سرمایه به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، گفت: اهمیت صنعت خودرو بر هیچ کس پوشیده نیست اما مهمترین نکته اثرگذار در این صنعت به تحقق قراردادهای تجاری این شرکت ها با شرکای خارجی برمی گردد.

وی در ادامه افزود: صنعت خودرو در چند سال اخیر از عقب ماندن دانش تکنولوژیکی نه از باب قطعه سازی بلکه از باب تولید محصولات جدید و به روز رنج کشیده است بنابراین اینکه به شبکه های جهانی و شرکت های معتبر خارجی وصل شود، به این صنعت کمک مؤثر و اثربخشی می کند.

این مقام مسوول با اشاره به اهمیت فراهم شدن بستر تولید رقابت پذیر به کمک شرکای خارجی در صنعت خودرو اظهار داشت: در این فضای جدید باید دید که صنعت خودرو موفق به چه تعاملاتی می شود و با چه شرکت هایی می تواند شراکت کند و البته نحوه شراکت نیز نکته بسیار مهمی است که در صنعت خودرو اثر می گذارد.

معاون سازمان بورس، درباره افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی در صنعت خودرو اظهار نظر کرد و گفت: افزایش سرمایه از محل آورده نقدی قطعاً به شرکت کمک می کند که جریان نقدینگی شرکت افزایش پیدا کند اما از محل مازاد تجدید ارزیابی پول جدیدی وارد شرکت نمی شود و چون پول جدیدی وارد شرکت نمی شود، روی جریان نقدینگی شرکت اثری نخواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی ترازنامه شرکت را به روز آوری می کند و این امر توان مذاکراتی شرکت را با اعتبار دهندگان و طرف های تجاری اش بهبود می بخشد البته این اقدام به طور مستقیم اثر سریعی روی وضعیت شرکت ندارد اما اگر شرکت از این پتانسیل استفاده کند و ترازنامه مناسبی ایجاد کند، می تواند اثر مثبتی در مذاکرات بگذارد.

امیری در پایان گفتگو با "سنا" در خصوص میزان اثربخشی واقعی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی در بهبود شرایط یک شرکت خودرویی تصریح کرد: افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی به صورت مستقیم اثری روی شرکت نمی گذارد، اما اثر غیر مستقیم زمینه ای می شود که شرکت وضعیتش را بهبود بخشد و توسعه بدهد.

وی افزود: البته تحقق این مهم به این که مدیران این شرکت ها در ادامه چطور فعالیت کنند و فعالیت خود را توسعه دهند و با شرکا و طرف های خارجی مذاکره داشته باشند و چه امکاناتی را فراهم کنند، برمی گردد.

امیری تصریح کرد: یکی از روش های اصلاح ساختار مالی، افزایش سرمایه است. اما این تنها راه نیست بلکه راه های متعددی برای بهبود وضعیت سمت چپ ترازنامه وجود دارد و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی روشی است که باید بعد از اجرایی کردن آن به سراغ اصلاح ساختار رفت.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: -پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه -سنا
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com