جواد اکبري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: هر کرمانشاهي خارج از استان خريد ميکند بايد به غيرتش شک کرد.وي بيان داشت: تا زمانيکه کالايي در استان توليد ميشود چرا بايد با توجه به هزينههاي حمل و نقل مترتب بر حمل کالاها آن را از استانهاي ديگر تهيه کرد.
دبير خانه کارگر استان کرمانشاه با تأکيد بر لزوم حفظ اشتغال موجود در استان با خريد و حمايت از واحدهاي توليد، گفت: خروج چرخش مالي از استان قطعا برابر با تعطيلي واحدهاي بيشتر بهدليل عدم فروش است.
اکبري بيان داشت: کيفيت محصولات توليدي استان کرمانشاه نسبت به ساير استانها بهتر است، اما بايد ديد که چه عواملي موجب گرايش توليدکنندگان استان به خريد خارج از استان شده است.وي خريد اقساطي و قيمت پايين برخي کالاها در خارج از استان را يکي از دلايل مطرح شده براي خريد از خارج از استان عنوان کرد و افزود: البته شايد بحث پورسانت نيز در بين باشد.
دبير خانه کارگر استان کرمانشاه ادامه داد: در حال حاضر توليدکنندگان کرمانشاهي بهترين کالاها را به عراق صادر ميکنند که اگر در داخل استان از آنها خريد نشود، جاي بسي تأمل است.اکبري گفت: تنها راهکار اين موضوع آن است که توليدکنندههاي استان مجمعي با حضور استاندار تشکيل دهند و از مديران اجرايي دعوت نمايند تا با عقد تفاهمنامه، مجاب شوند که از آنها خريد کنند.
وي يادآور شد: توليدکنندگان اگر ادعا ميکنند که کالاهاي خارج از استان با قيمت پايينتري به دست آنها ميرسد بايد ديد مشکل اصلي کجاست و چه تفاوتي بين قيمت تمام شده کالاهاي داخل و خارج از استان است با وجود اينکه بايد پايينتر باشد.
دبير خانه کارگر استان کرمانشاه تصريح کرد: الزام با بخشنامه کارساز نيست، چراکه دولت تا بهحال بخشنامههاي زيادي صادر کرده است که اغلب نتيجهاي نداشته، اما در اين زمينه با انعقاد تفاهمنامه اداره بازرسي نيز نظارت کند تا در صورت خلاف، برخورد کند.اکبري بيان داشت: بهعنوان يک شهروند از استاندار درخواست ميکنيم که به دستگاهها ابلاغ کند که کالاهاي مورد نياز خود را در داخل خريد کنند و در صورت عدم وجود آن در استان به ساير استانها روي بياورند.