0  |  0

وضعیت بحرانی 60 درصد تولیدکنندگان کشور

وضعیت بحرانی 60 درصد تولیدکنندگان کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، منصور اعتصامی در همایش استانی تجلیل از کارفرمایان برتر کردستان، اظهار کرد: تولید و اقتصاد مقاومتی مقوله سخت و سنگینی است که فشار زیادی را به ویژه بعد از اعمال تحریم‌ها به بخش تولید در کشور وارد کرده است.

وی با بیان اینکه تولیدگری یک جهاد عملیاتی تلقی می‌شود، گفت: بر اساس اعلام دولت یازدهم در حال حاضر 60 درصد کارفرمایان و تولیدکنندگان در کشور در وضعیت بحرانی به سر می‌برند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: البته تمام مشکلات و محدودیت‌ها در بخش تولید را نمی‌توان به گردن دولت دهم گذاشت چرا که تحریم‌های ناجوان‌مردانه دشمنان نیز در این راستا تاثیر زیادی داشته است.

اعتصامی افزود: البته با توجه به این همه مشکلات می‌شد در مذاکرات یک ساز و کار بهتری اتخاذ شود تا امروز بخش تولید به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های اقتدار و توسعه هر جامعه‌ای با این همه مشکلات مواجه نبود.

وی تصریح کرد: سیر اتفاقات در بخش تولید در کشور ما بسیار سنگین بوده و از این رو فعالیت در حوزه تولید در نظام اسلامی ایران در حقیقت نوعی جهاد است.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه تمام فعالانی که با وجود مشکلات زیاد همچنان در عرصه تولید فعالیت می‌کنند نمونه بوده و باید از همه آنها تقدیر کرد، افزود: در شرایطی که 55 درصد از اقتصاد در کشور ما دلالی است، کسانی که روباز در این وادی فعالیت می‌کنند واقعا جهادگر هستند.

وی فعالیت در این شرایط را تحقق اقتصاد مقاومتی معنا کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی به این مرحله از باور برسیم که فشارهای ناشی از تحریم‌ها نمی‌تواند مانع از حرکت روبه جلوی ما شود.

وی با اشاره به شعار امسال سازمان تامین اجتماعی با عنوان "همدلی کارگر و کارفرما" گفت: در شرایط کنونی جهادگری از کارفرمایی که به کارگر توجه دارد و در عرصه صادرات به بهترین نحو ورود پیدا می‌کند وجود ندارد و باید قدر آن را دانست.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: صحبت از تولید کار آسان است و این مهم است که در عرصه عمل حرف برای گفتن داشته باشیم و بتوانیم در تقویت و پویایی تولید حرکت و قدمی تاثیرگذار برداریم.

اعتصامی با اشاره به بدهی 90 هزار میلیارد تومانی دولت به سازمان تامین اجتماعی، تصریح کرد: همین که دولت به این بدهی خود اقرار کرده باید قدردان آن باشیم و امیدواریم در قصدی که برای بازپرداخت این بدهی نموده ثابت قدم باشد.

وی بدهی کارفرمایان دولتی و غیردولتی به سازمان تامین اجتماعی را 8 هزار و 300 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: 2 هزار میلیارد از این میزان مربوط به کارفرمایان بخش دولتی و 6 هزار میلیارد مربوط به بخش خصوصی است.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفت: با وجود این حجم بالای بدهی کارفرمایان به سازمان، سازمان تامین اجتماعی تمایل به تعطیل شدن هیچ واحد تولیدی به دلیل بدهی نداشته و اصل را بر حمایت از کارفرمایان در این راستا قرار داده است.

اعتصامی با اشاره به توافقات هسته‌ای و فضایی که در پساتحریم‌ها در کشور حاکم می‌شود، گفت: نباید ذوق زده شویم چرا که تغییراتی هم اگر اتفاق بیفتد بلافاصله بعد از تحریم‌ها نخواهد بود.

وی گفت: در چنین شرایطی سازمان تامین اجتماعی باید ساختار حمایتی به خود گرفته و در کنار آن با ایجاد فکر اشتغال بیشتر در بین کارفرمایان مسیر عبور از مشکلات را هموار کند.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی روان‌سازی تولید در چنین شرایطی را رسالت مهم سازمان تامین اجتماعی دانست و تصریح کرد: بدون شک تنها راه نجات کشور از شرایط کنونی حمایت از تولید داخلی و کارفرمایان است.

اعتصامی بر فعال‌سازی حوزه تولید در کردستان تاکید کرد و گفت: در حمایت از بخش تولید، توجه به توزیع عادلانه امکانات به ویژه در استان‌های کمتر توسعه یافته باید مورد توجه قرار گیرد.

 

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری فارس
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com