فرماندار شهرستان کلاله با اشاره به توسعه صنعت گردشگری در شرق استان گلستان با برگزاری جشنواره بین المللی اقوام، گفت: حضور سرمایهگذاران کشورهای خارجی به ویژه کشورهای همسایه در تبادلات تجاری و بازرگانی سودمند است.
محمد حمیدی در حاشیه برگزاری دومین روز جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام در گنبد کاووس اظهارداشت: بسیاری از استانهای کشور هنوز شناختی از استان گلستان ندارند. برگزاری این جشنواره میتواند در مرحله نخست استان گلستان را به استانهای کشور معرفی کند. معرفی قابلیتها و توانمندیهای استان در حوزه صنایع دستی و موسیقی میتواند در درازمدت در جذب گردشگر تاثیر چشمگیری داشته باشد.
وی افزود: در حال حاضر دولت تسهیلات بانکی خوبی با کارمزد 6 درصد برای اشتغال روستائیان در نظر گرفته است. فروش تولیدات محلی روستائیان در این جشنواره انگیزه برای ادامه فعالیت آنها در اشتغال روستایی میشود.
جای خالی سرمایهگذاران خارجی در جشنواره اقوام احساس میشود
فرماندار کلاله بیان داشت: جای خالی سرمایهگذاران خارجی در این جشنواره احساس میشود. باید شرایطی فراهم شود تا در زمان جشنواره سرمایه گذاران در استان گلستان حضور یابند. حضور آنها در این جشنواره و وجود تولیدات متنوع صنایع دستی میتواند در افزایش میزان فروش تولیدات و سرمایهگذاری موثر باشد.
وی ادامه داد: با توجه به تنوع اقوام و صنایع دستی در شرق استان گلستان, پیش بینی میشود استقبال بازدیدکنندگان شرق گلستان از جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام در گنبدکاووس به نسبت مرکز استان بیشتر باشد.
توسعه پایدار در گلستان با توسعه گردشگری
رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آزادشهر گفت: یکی از عوامل توسعه پایدار در گلستان توسعه گردشگری است. وجود اقوام و صنایع دستی متنوع در گلستان تاثیر بسزایی در توسعه گردشگری دارد.
علیرضا حصارنوی هم در دومین روز از برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام در گنبدکاووس اظهارداشت: استان گلستان دارای موهبت و استعدادهای زیاد طبیعی است. این امر سبب مهاجرت بسیاری از اقوام به این استان شده است که در توسعه گردشگری تاثیرگذار است.
وی افزود: حضور سفرا در این جشنواره نقش انتقال دهنده فرهنگهای اقوام مختلف و معرفی ظرفیتهای ما به کشور خود و دیگر کشورها باشد. حضور سفرا در تبادلات و ارتباطات تجاری و بازرگانی موثر است.
رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آزادشهر بیان داشت: دوام برگزاری هر برنامه و جشنواره به استقبال و حضور مردم بستگی دارد. برگزاری 12 دوره جشنواره در گلستان نشان از استقبال و تقاضای مردم برای برگزاری این جشنواره است.
وی ادامه داد:این جشنواره فرصتی است تا هنرمندان در حوزه صنایع دستی و موسیقی ضمن معرفی تولیدات خود، مردم و علاقمندان را با این هنرها بیشتر آشنا کنند.