به گزارش خبرگزاری مهر، كورش پرند گفت: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با قابلیتها و جایگاه قانونی خود اجرای آموزش بازارمحور مبتنی بر تولید، بازاریابی و فروش را در دستور کار قرار داده که موجب افزایش اثربخشی و کارآیی آموزشهای مهارتی، ایجاد زمینه اشتغال پایدار و نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی مي شود.
معاون وزیر کار با بيان اهميت و ضرورت اجرای الگوی آموزش بازارمحور (آموزش- تولید - بازاریابی - فروش) از توسعه اين آموزش ها خبر داد و بيان داشت: در راستاي راهکارهای اجرایی بخش آموزش فنی و حرفهای و در اجرای شیوههای آموزش توأم با کار عملی و فراگیری دوره مهارتی در محیط کار واقعی و یا شبیه سازی شده متناسب با نیازهای بازار کار، الگوی آموزش بازارمحور طراحی شده است.
وی بيان داشت: در این الگوی آموزشی جدید، کارآموزان همزمان با آموزش حرفه مورد نیاز، فرآیند تولید، بازاریابی و فروش محصول یا ارائه خدمات را در یک محیط کار واقعی یا شبیه سازی شده زیر نظر مربیان و متخصصان بازار کار، فرا می گیرند.
این مقام مسئول در وزارت کار افزود: با ارائه این آموزش ها، کارآموزان می توانند به صورت فردی، تعاونی، با حمایت پشتیبان و یا اخذ تسهیلات توانایی ورود به بازار کار را پیدا کرده و از عهده مدیریت یک بنگاه تولیدی یا خدماتی مستقل یا تحت پوشش برآیند.
پرند ادامه داد: ویژگی های مهم این الگوی آموزشی شامل ورود کارآموز جدید در هر دوره آموزشی، فراگیری کلیه فرآیندهای آموزش شامل آموزش مهارت، آموزش تولید، آموزش بازاریابی و آموزش فروش محصول یا ارائه خدمات توسط کارآموزان، پیوند و ارتباط شغلی فراگیر با بخش تولید و فروش به طور مستقل یا از طریق پشتیبان، تعاونی و ... پس از اتمام دوره آموزش تخصصی و اخذ گواهینامه مهارت است.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در خصوص مزاياي اجراي طرح آموزش بازار محور اظهارداشت: استفاده از توان بخش غیردولتی در راستاي ارائه آموزش های مهارتی و حمایت و پشتیبانی بعدی از کارآموزان این آموزش ها، فعال کردن و استفاده از فضاهای بلااستفاده سازمان با همکاری بخش غیردولتی، ارائه آموزش های مهارتی به منظور ایجاد اشتغال برای اقشار آسیب پذیر جامعه، زنان سرپرست خانوار، زندانیان و معتادان بهبود یافته؛ از جمله مزایای این طرح اعلام شده است.