به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، همزمان با هفته بزرگداشت کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای، مشاوره حوزه بانوان وخانواده سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور عصر دوشنبه در نشست داوری اولین جشنواره ایده های برتر کارآفرینی زنان که در محل این سازمان برگزار شد، افزود: امروز این سازمان با برگزاری TED Skillدر قالب جشنواره ایده های برتر کارآفرینی زنان مبدع برگزاری نخستین ted مهارتی در دنیا است.وی افزود: تد مهارتی با شعار گسترش ایده های ارزشمند کارآفرینی مبتنی بر مهارت تلاش دارد تا از این طریق در مسیر تغییر و بهبود در جهان گامی بردارد.
رنجبر با بیان آنکه ما TED SKILL را با هدف حمایت از مهارت آموختگان و گفت و گوی جرقه های کنجکاوی و ایده های فراگیران و مهارت آموختگان برگزار کرده ایم ، افزود: جایگاه سازنده زنان در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی که بعنوان سرمایه های انسانی پیشرو، خلاق و کارآفرین در بسیاری از فعالیت ها پرتوان و مؤثر واقع می شوند، باعث شد تا نخستین تد مهارتی مبتنی بر ایده های کارآفرینی برای زنان برگزار شود.
مشاور رییس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور درحوزه بانوان و خانواده، اظهار داشت: در این مسیر حوزه امور بانوان و خانواده این سازمان در راستای برنامه های فرهنگی، آموزشی برای مهارت و کارآفرینی در سال 1393 اقدام به دریافت طرح های کارآفرینی ویژه مهارت آموختگان زن در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای کشور از طریق برگزاری نخستین جشنواره ملی 'فراخوان ایده های برتر کارآفرینی زنان' نموده است.
رنجبر درباره اهداف جشنواره ملی فراخوان 'ایده های برتر کارآفرینی زنان' افزود: اشاعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه زنان مهارت آموخته، شناسایی ایده های کارآفرینانه در حوزه زنان، مشارکت مهارت آموختگان زن در توسعه اقتصادی کشور از طریق ایجاد کسب و کار و اشتغال پایدار و شناسایی مهارت آموختگان زن کارآفرین از جمله اهداف جشنواره ملی فراخوان 'ایده های برتر کارآفرینی زنان' است.
وی افزود: ایجاد زمینه های تعامل فکری و عملی زنان کارآفرین مهارت آموخته، سازمان دهی و حمایت از ایده های کارآفرینانه قابل اجرا و بهبود وضعیت اشتغال زنان مهارت آموخته از دیگر اهداف نخستین جشنواره ملی 'فراخوان ایده های برتر کارآفرینی زنان' است.وی در خصوص داوری جشنواره مذکور، گفت: دبیرخانه جشنواره در سال 1393 تعداد 70 ایده و طرح کارآفرینانه را در حوزه های صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر دریافت کرد.
وی افزود: کمیته داوری این جشنواره باحضور صاحب نظران امر، در دپارتمان کارآفرینی مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفه ای تشکیل و در سه مرحله براساس شاخصهای تعیین شده به ارزیابی طرح های دریافتی پرداخت.
مشاور حوزه بانوان و خانواده سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، بیان داشت: کمیته داوری در نخستین مرحله 30 طرح را برگزید و برای تکمیل به صاحبان ایده بازگشت داد. در مرحله دوم 10 طرح تکمیلی انتخاب و به مرحله نهایی داوری راه یافت و در نهایت 3 طرح برای حضور در نشست داوری برگزیده شد.
رنجبر گفت: طرح 'شرکت تعاونی مهارت بنیان وابسته به مراکز آموزش فنی و حرفه ای' توسط منیره اکبری از استان زنجان، طرح 'آموزش، مشاوره و تولید (از تولید تا فروش) محصولات کشاورزی'توسط عبدالصالح باقری از استان استان چهارمحال و بختیاری و طرح 'تولید قارچ کش های ارگانیک'توسط شروین هادیان از استان گلستان در نشست امروز ارائه می شوند.وی از تلاش همه دست اندرکاران برگزاری نخستین تد مهارتی در قالب جشنواره ملی فراخوان 'ایده های برتر کارآفرینی زنان' و کمیته داوری جشنواره تقدیر نمود.
رنجبر از مدیران عامل و معاونین بانکها، سرمایه گذاران و کارآفرینان به ویژه اعضای هیأت مدیره کانون زنان بازرگان و رسانه های ارتباط جمعی حاضر در این نشست به عنوان تسهیل گران مسیر کارآفرینی درخواست کرد با حمایت از اجرای ایده های جشنواره ما را در سرانجام موفق این طرح یاری کنند.