اسفندیاری نظری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: بیش از 42 درصد مردم بر اساس تحقیقات انجام شده از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. وی با تاکید بر متفاوت شدن زندگی امروزه با گذشته, افزود: استفاده از شبکههای اجتماعی سبب شد، مهارتهای حرکتی دانشآموزان کاهش یابد و آن چه اهمیت دارد این است که خانوادهها باید در استفاده مناسب دانشآموزان از شبکههای اجتماعی نقشآفرینی کنند.
نظری گفت: یکی از مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم این است که فرهنگ کارآفرینی در میان خانوادهها نهادینه نشده و نبود بسترهای مناسب قبل از ورود تکنولوزیها در کشورهای در حال توسعه, منجر به دقیق اجرا نشدن بسیاری از برنامهها میشود.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر تقویت روحیه کارآفرینی در میان دانشآموزان, بیان کرد: یکی از اقدامات موثر بهویژه در بحث هدایت تحصیلی, ایجاد اعتماد در میان خانوادهها برای ادامه تحصیل فرزندان در مدارس فنی و حرفهای و کار و دانش است.
نظری افزود: خانواده اثرگذارترین نهاد در ایجاد بستر برای آینده شغلی فرزندان بوده و از مسائل و سیاستهای اصلی آموزش و پرورش بهسوی تخصصی کردن آموزشهای هدفدار در مدارس است.
وی ادامه داد: مهارتهای زندگی در بین دانشآموزان باید جدی گرفته شود و هم اکنون نیز با تشکیل شورای سیاستگذاری در استان همه نهادهای تاثیرگذار در زمینه رونق فعالیتهای فنی و حرفهای در مدارس مشارکت میکنند.