به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در اردبیل، برات قنبری در جلسه شورای اداری استان اردبیل توازن منطقه ای در زیرساخت های ارتباطی را یک ضرورت و الزام برای رشد اقتصادی کشور دانست و با بیان اینکه در دولت یازدهم این وزارت خانه درصدی از پول های واریز شده به خزانه را در داخل وزارت خانه خرج کرده است، افزود: سرمایه گذاری طی سال گذشته قابل توجه بوده؛ بطوریکه وزارت ارتباطات ۲۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
او با بیان اینکه به موازات آن ۵۰ هزار میلیارد ریال دیگر سرمایه گذاری نیز توسط بخش خصوصی و اپراتورها انجام شده است، تصریح کرد: امر سرمایه گذاری توازن منطقه ای و آمایش سرزمین نیز به جد مورد توجه بوده است.
وی با بیان اینکه امروز نمی توان توسعه اشتغال را از دولت انتظار داشت، خاطرنشان کرد: انتظار می رود با فعال سازی شرکت های محلی استانی، زمینه توسعه استان ها از جمله اردبیل فراهم شود.
قنبری به هزینهکرد 8000 میلیارد ریالی در شبکه حمل و نقل کشور اشاره کرد و افزود: این مطالبه مورد تاکید ما است و پیگیری خواهد شد.
فناوری اطلاعات پیشران توسعه استراتژیک کشور است
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور گفت: فناوری اطلاعات پیشران توسعه استراتژیک کشور است.نصرالله جهانگرد با بیان اینکه دسترسی به اطلاعات زمینه ای برای ارتقای رفاه جامعه است، گفت: امروز همه مسائل از جمله فرهنگ و اجتماع به این مساله مربوط می شود.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات پیشران توسعه استراتژیک کشور است، افزود: در کل کشور تمامی شهرها و نقاط به شبکه های فیبر و وایرلس تجهیز می شود و هیچ کس دسترسی محدود به اطلاعات نخواهد داشت.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور تصریح کرد: تلاش بر این است کشور به قدرت اول منطقه تبدیل شود و قدرت اول شدن باید با توجه به ابعاد مختلف صورت گیرد.جهانگرد خاطرنشان کرد: واقعیت ها نشان می دهد منابع فعلی فقط سالانه رشد ۴.۵ درصدی را موجب می شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور اضافه کرد: مهمترین استراتژی باید برای تولید محصولاتی با ارزش افزوده بالا معطوف باشد.وی گفت: در جاهایی که شبکه و فیبر پیشرفته مطلوب دارد، در موقعیت قدرتمندتری هستیم و ورود دانش و تکنولوژی می تواند زمینه ساز ارتقای توانمندیها باشد.
جهانگرد افزود: ما بر اساس سه ویژگی خدمات سریعتر، ارزان تر و متنوع تر نسبت به ارائه خدمت اقدام می کنیم.وی با بیان اینکه سال گذشته ۳۰ هزار فرصت شغلی به فرصت های قبلی اضافه شده است، تصریح کرد: شکل بازار کار به سمت فارغ التحصیلان دانشگاهی تغییر یافته است و در وضعیتی که بازار کار متکی بر نیروی کار ماهر خواهد بود، باید برای توسعه کسب و کارهای نوین برنامه ریزی کرد.