به گزارش خبرگزاری فارس از غرب استان تهران، فرزین ریختهگردر حاشیه بازدید از شهرک صنعتی شهریار در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: وظیفه اصلی شرکت شهرک صنعتی ساماندهی و استقرار صنایع در داخل این شهرکهاست.
وی با اشاره به مزایای تجمیع صنایع در شهرکهای صنعتی بیان کرد: با تجمیع صنایع در شهرکهای صنعتی علاوه بر رفع مشکلات زیست محیطی امکان استفاده از زیرساختهای مشترک و به دنبال آن رفع مشکلات این صنایع امکانپذیر میشود.
مشاور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران گفت: از اقداماتی که عملیات اجرایی آن آغاز شده است میتوان از طراحی فاز 2 و 3 شهرک صنعتی شهریار، انتقال زیرساختهایی مانند آب و برق، عملیات خاکبرداری و ایجاد 10 هکتار فضای سبز نام برد و همچنین مطالعات ارزیابی زیستمحیطی آن نیز در حال در دست بررسی است.
وی تصریح کرد: مساحت نهایی شهرک صنعتی شهریار 3 هزار هکتار است البته در طرح اولیه این شهرک، 400 هکتار فضا برای شهرک در نظر گرفته شده بود که با نظر کارشناسی به مساحت کنونی ارتقا پیدا کرد.
ریختهگر بیان کرد: با این مساحت میتوان 4 هزار واحد از واحدهای صنعتی و تولیدی استان تهران را در شهرک صنعتی شهریار ساماندهی و جانمایی کرد البته فاز عملیاتی این شهرک با 800 هکتار آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: اقداماتی برای توسعه شهرک انجام شده است که شامل از انتقال شبکه دومداره برق با فاصله 10 کیلومتر با پیشرفت فیزیکی 80 درصد با ظرفیت 8 تا 12 مگاوات که 3 مگاوات آن تامین شده است، انتقال شبکه آب به ظرفیت 15 لیتر بر ثانیه با خرید دو حلقه چاه در فاصله 15 کیلومتری این شهرک، طراحی و مطالعات فاز یک و 2 و ایجاد 10 هکتار فضای سبز میشود.
مشاور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران گفت: همچنین زیرساختهای مورد نیاز از طریق تأمین 60 مگاوات برق توسط وزارت نیرو تامین خواهد شد که امیدواریم این کار هرچه سریعتر صورت گیرد تا از این فاز بهرهبرداری کامل صورت گیرد.
وی اظهار کرد: تأمین 100 مترمکعب بر ثانیه آب از پساب تصفیهخانه ملارد نیز اقدام دیگری بود که ارزیابی زیستمحیطی آن انجام شده است و تحویل سازمان محیط زیست داده شده و امیدواریم به این پرونده خارج از نوبت رسیدگی شود.
ریختهگر بیان کرد: شهرک صنعتی ملارد با وسعت 800 هکتار که در ضلع شمالی شهرک صنعتی شهریار واقع شده نیز از امکانات به وجود آمده به صورت مشترک استفاده خواهد کرد و مطالعات شهرک صفادشت نیز با وسعت 3 هزار هکتار در دست بررسی است.
وی تصریح کرد: زمین در استان تهران برای ساخت شهرک صنعتی جدید وجود ندارد و پروژههای قبلی زیادی وجود دارد که امیدواریم در فاصله کوتاهی به بهرهبرداری برسد.
مشاور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران در پایان با بیان اینکه راهاندازی و بهرهبرداری از این شهرک صنعتی باعث اشتغالآفرینی و توسعه همهجانبه شهرستان شهریار خواهد شد، متذکر شد: استقرار صنایع غیرآلاینده و سازگار با محیط زیست از مواردی بود که تمهیدات لازم درباره آن در این شهرک اندیشیده شده است.