به گزارش خبرنگار مهر، عظیم محبی در گردهمایی علمی و آموزشی برنامه «تعالی مدیریت مدرسه» افزود: مهارت تفکر و کارآفرینی از شاخصههایی است که در مدارس متعالی مورد توجه بوده است تا دانشآموزانی فکور، پرسشگر و کارآفرین که استقلال فکری دارند تربیت شود.
وی ادامه داد: در قدم اول نظم دادن به فعالیتهای مدارس و پرورش خلاقیت مورد توجه است چون خلاقیت کلید موفقیت بوده و لازمه آن فعالیتهای تیمی است.محبی با اشاره به اینکه شاخص های کمیته برنامه تعالی مدیریت استانداردی است برای سنجش کیفیت افزود: مدرسه به عنوان کانون آموزش و پرورش شایسته توجه است و باید توجه ویژه به این اصل مهم در نظام تعلیم و تربیت کشور شود.
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: شاخص های ارزیابی شده نسبی است و به دلیل تازه بودن طرح و برنامه در سال جاری مورد بازنگری و در صورت نیاز مورد اصلاح قرار خواهد گرفت.
محبی ادامه داد: دورنمای کار اصلاح شاخص ها است تا به استاندارد یک مدرسه متعالی برسیم و در صورت حرکت مدارس در جهت رشد شاخص ها به سمت کیفی شدن بحث آموزش و کیفی شدن فرآیند آموزش خواهیم رسید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برای برون دادها شاخص ها، استانداردهایی تعریف خواهد شد افزود: برای درون دادها نیز باید شاخص هایی تعیین شود.
مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه منظور از کیفیت بیشتر تربیت با کیفیت دانش آموزان است افزود: شاخص ها یک هدف نیستند بلکه مقدمه ای برای رسیدن به هدف تعیلم و تربیت متعالی هستند.
محبی ادامه داد: مدرسه متعالی مدرسه ای است که بتواند در جهت تفکر و کار آفرینی دانش آموزان گام بردارد و دانش آموزانی فکور در عرصه های اخلاقی، انتقادی، اقتصادی، پرسشگری و بحث های کار آفرینی تربیت کند.
وی با اشاره به اینکه رویکرد آموزش و پرورش رویکردی کارآفرینی افزود: مهارت های کسب و کار و خرید و فروش، خود باوری و ویژگی های ریسک پذیری باید در دانش آموزان ارتقا یابد تا در هنگام دانش آموختگی به دنبال گذراندن این نباشند که مصادیق آن جشنواره های جابر، جوان و خوارزمی است.