0  |  0

برگزاری فین‌استارز 2018 همزمان با نمایشگاه فاینکس

برگزاری فین‌استارز 2018 همزمان با نمایشگاه فاینکس

رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس ایران از برگزاری رویداد سالانه فین‌استارز همزمان با نمایشگاه بورس، بانک و بیمه خبر داد و گفت: برای رویداد فین‌استارز ۲۰۱۸ که اوایل سال ۹۷ برگزار می شود تا چند هفته آینده فراخوانی خواهیم داشت که در اصل اعلام عمومی برای ثبت‌نام و شرکت در رویداد است ؛ در این فراخوان چالش‌هایی مطرح می‌شود و تیم‌هایی که در حل آن‌ها موفق شوند، معرفی خواهند شد.
 حسین نظام دوست با بیان اینکه رویداد فین‌استارز در اصل جایگاهی برای ارتباط ارکان زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی است، گفت: اعضای این رویداد شامل بخشی از سرمایه‌پذیران مانند استارتاپ‌ها و صاحبان ایده و شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان‌هاست و بخش دیگر نیز سرمایه‌گذاران هستند که شامل وی‌سی‌ها و شتابدهنده‌ها و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی و همچنین فرشتگان کسب‌وکار می‌شوند.
به گفته وی سمت دیگر هم حامیان جریان کارآفرینی و نوآوری، مانند سازمان بورس، بانک مرکزی، معاونت علمی و فناوری، دانشگاه‌ها و در کل منابع مالی دولتی و خصوصی هستند. بخشی هم مشاوران سرمایه‌گذاری و مربیان و منتورها خواهند بود. فین‌استارز در قالب یک پلتفرم این شبکه را برای استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای حوزه فناوری مالی جمع‌آوری می‌کند
تاسیس ۳ صندوق جسورانه در فرابورس طی امسال
رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس ایران از آخرین وضعیت شرکت‌های فرابورسی خبر داد و گفت: در حوزه صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه، امسال ۳ صندوق جسورانه در فرابورس تاسیس شده است؛ به این معنی که پذیرش و درج شده‌اند. صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه رویش لوتوس، یکم آرمان آتی و توسعه فناوری آرمانی، به ترتیب هرکدام ۵۰، ۱۰ و ۶۰ میلیارد تومان وارد این حوزه کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه طبق آخرین اخبار، صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه رویش لوتوس پارسیان ۷ قرارداد بسته که مهم‌ترین‌ آن‌ها شیپور و بیمه‌بازار است، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه یکم آرمان آتی ۳ قرارداد و صندوق سرمایه‌گذاری توسعه فناوری در شرف بستن یک قرارداد است. ۹ صندوق هم مجوز موافقت اصولی تاسیس گرفته‌اند ولی هنوز تاسیس نشده‌اند که درصدد تاسیس آن‌ها هستیم. تعدادی نیز درخواست دریافت موافقت اصولی دارند که در حال انجام روند مربوط هستند.
به گفته نظام دوست این خبر مهمی است که وی‌سی‌هایی که بعد از سال ۹۵ آغاز به کار کرده‌اند، طی یک سال، در رابطه با سرمایه‌گذاری استارتاپ‌ها موفق بوده‌اند؛ همان‌طور که نشان دادند، حوزه را کاملا بررسی می‌کنند و با خیلی از استارتاپ‌ها جلسه گذاشته و مشغول بستن قرارداد هستند و این منابع را که تماما از بخش خصوصی تامین شده است را به استارتاپ‌ها تزریق می‌کنند.
دولت به صندوق‌ها کمک کند نه استارتاپ‌ها
نظام‌دوست با بیان اینکه قطعا ما به کمک سیاست‌گذاران و قانون‌گذاران برای رفع موانع موجود، مانند موانع مالیاتی و ثبت شرکت و حقوقی و مالکیت فکری نیاز داریم، اضافه کرد: این‌ها موانعی است که شرکت‌ها معمولا هنگام کار با آن‌ها برخورد می‌کنند.
وی در پایان پیشنهاد کرد که منابع دولتی به صورت متمرکز در این زمینه و به صورت مشارکتی و نه به صورت تسهیلات هزینه شود و گفت: این منابع تا کنون معمولا به صورت وام‌دهی و اعطای تسهیلات به استارتاپ‌ها بوده که تجربه خوب و مدل موفقی نبوده است بنابراین بهتر است منابع به صندوق‌ها تزریق شود و در اصل به صورت غیرمستقیم روی استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری شود.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: سنا
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com