اصغر نوراله زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید قویترین سیستم حمایت مالی از کسب و کارهای خرد و کوچک و خانگی است که از زمان تاسیس در دولت یازدهم، بیش از 12 هزار و 760 فقره تسهیلات خانگی با اعتبار 815 میلیارد ریال اختصاص داده است.
وی با اشاره به رویکرد صندوق در حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک، گفت: در راستای ایجاد اشتغال پایدار و با تکیه بر برنامههای اقتصادی دولت تدبیر و امید و منویات مقام معظم رهبری،حمایت مالی از توسعه زنجیرههای تهیه و تامین مواد اولیه، تولید، بازاریابی و فروش محصول،شبکهسازی و خوشههای تولیدی را در دستور کار قرار دادیم.
نوراله زاده، صنایع دستی و فرش، کیف و کفش، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و جواهر سازی را از جمله محصولات مورد حمایتی ذکر کرد که ضمن داشتن مزیت رقابتی، قابلیت تولید در داخل را دارند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید همچنین از برنامهریزی برای حمایت از برندهای معتبر داخلی خبر داد و گفت: حمایت از توسعه و ایجاد شبکههای فروش و عرضه برندهای معتبر داخلی از جمله برنامههای صندوق کارآفرینی امید است.
وی شناسایی رشته فعالیتهای دارای مزیت رقابتی را یکی از مهمترین راهبردهای صندوق کارآفرینی امید ذکر کرد و گفت: از طریق شبکه سازی و ایجاد خوشههای تولیدی، ارائه مشاورههای شغلی، شناسایی کسب و کارهای دارای توجیه اقتصادی و تجمیع منابع و سرمایههای مردمی این امر محقق میشود.
نوراله زاده در پایان به طرح "هر روستا یک محصول" اشاره و خاطرنشان کرد:صندوق کارآفرینی امید درصدد بردن اشتغال به روستاها و تبدیل خانهها به محیطهای کسب و کار و تولید است تا ضمن ایجاد اشتغالزایی در روستاها، امکان بهرهمندی خانوارها از خدمات صندوق نیز فراهم شود.