اصغرنورالله زاده در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره میزان تسهیلات دهی صندوق کارآفرینی امید گفت: در دولت تدبیر و امید تا کنون بیش از 12 هزار و 760 فقره تسهیلات خانگی با اعتباری بالغ بر 815 میلیارد ریال، 82 هزار فقره تسهیلات خود اشتغالی با اعتباری بالغ بر 11هزار و 600 میلیارد ریال و 13 هزار و 500 فقره تسهیلات کارآفرینی با اعتباری بالغ بر 4هزار و 100 میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت:از آنجایی که کسب و کارهای خرد و کوچک بازار محور نقش مهمی در رونق اقتصادی دارد، در راستای حمایت مالی قرض الحسنه از کسب و کارهای خرد و کوچک اقدام موثری را انجام داده ایم.
نورالله زاده با بیان اینکه طرح راهبرد صنعتی سازی روستاها را در دستور کار داریم اظهار داشت: این طرح در قالب شعار یک روستا-یک محصول و هر خانه یک کارخانه اجرا می شود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود:طرحهایی مانند شناسایی و حمایت مالی از مزیت رقابتی محصول خیار در روستای سارمران استان خراسان شمالی، شناسایی و حمایت مالی از مزیت رقابتی محصول قارچ در روستای قلعه ممکا استان چهارمحال و بختیاری، شناسایی و حمایت مالی از مزیت رقابتی پرورش ماهی در روستای پالنگان استان کردستان، شناسایی و حمایت مالی از مزیت رقابتی و احیای نان سنتی در روستای زردوئی استان کرمانشاه و شناسایی شرایط اقلیمی و حمایت مالی از پرورش گل در روستای گایکان استان لرستان را برنامه ریزی کردیم که با ادامه روند این سیاست و شناسایی روستاهای دارای مزیت رقابتی تک محصول در سایر استانها، تا پایان سالجاری حداقل یک روستا در هر استان، تحت پوشش این طرح قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: کسب و کارهای کوچک دیگر مانند پوشاک، اسباب بازی و محصولات فکری، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، جواهرسازی، صنایع دستی، فرش، خدمات گردشگری، حمل و نقل و.. دارای مزیت رقابتی بوده و به عنوان عامل رقابتی در کشور قابلیت تولید دارند که در دستور کار ما نیز وجود دارد.