علی رمضانی با اشاره به برنامه های وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: مهارت آموزی و کارآفرینی تکلیف ماست و رئیس جمهور نیز این مسئله را مطرح کرد. اما متاسفانه همواره احساس می کنیم دانش آموز بعد از خروج از آموزش و پرورش باید درپی شغل باشد ولی اشکال ندارد دانش آموزان نیز به یک شغل و مهارت مجهز باشند.
وی ادامه داد: دانش آموزان حداقل های یک مهارت را باید فرا گیرند و این مهارت ها هر یک بعدها به یک شغل منتج می شود. همچنین امسال ۲۰۰۰ نفر از دانش آموزان شرکت کننده و برگزیده در اردوگاه باهنر آثار خود را به فروش رساندند و حتی هم اینک چند نفر در کارگاه های این دانش آموزان مشغول به کار هستند.
مدیرکل پژوهش و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد اضافه کرد: گاه در وزارتخانه تصور می شود هر دانش آموزی که یک آچار بدست گیرند، مهارتی را آموخته؛ در حالی که بسیاری مهارت ها در راستای فعالیت های فرهنگی و هنری است.
رمضانی درادامه با اعلام این خبر که دانش آموزان در نیمه دوم مهر ماه برای کسب مهارت در مدارس ثبت نام می شوند، افزود: امسال کانون های فرهنگی و هنری را بعنوان دبیرخانه مهارت آموزی در نظر گرفته ایم و اساتید به نام کشور در این کانون ها حضور می یابند.
وی در پایان علاقه دانش آموزان را شرط اصلی برای مهارت آموزی دانست، گفت: برخی اولیا همراه فرزندان در این دوره ها نظارت و شرکت می کنند و خانواده ها نیز علاقمند هستند.