0  |  1

ستاری: فرهنگ کارآفرینی را با پول نفت در کشور سرکوب کرده ایم

ستاری: فرهنگ کارآفرینی را با پول نفت در کشور سرکوب کرده ایم

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر سورنا ستاری روز سه شنبه در آغاز به کار نخستین نمایشگاه دستاوردهای خانواده فناوری شریف افزود: باید نگاه 150 ساله به نفت را در تمام حوزه ها از قبیل بانکداری، آموزشی و اقتصادی در کشور کنار بگذاریم و باید تفکر کشور را به سمت فرهنگ دانش بنیان تغییر دهیم.
وی بیان کرد:جوانان کشور سرمایه های این مملکت هستند نه چاه های نفت آن و جوانان ما می توانند پایه های اقتصاد این کشور را تشکیل دهند.
وی با اشاره به این که سالیان سال است که می گوییم صنعت با دانشگاه کار نمی کند، افزود: پاسخ این موضوع این است که این دانشگاه و صنعت هیچ کدام دانشگاه و صنعتی نیست که بتواند با آن کار اقتصادی انجام داد، ما همواره صنعت را خریده ایم، در صورتی که محل تامین سرمایه باید مغز و دانش باشد نه این که قراردادهای فناوری را وارد کنیم.
ستاری افزود: نگاهمان سالیان سال غلط بوده است و باید این نگاه تغییر کند و با تغییر این نگاه دیگر نگران بردن نفت از کشور نیستیم بلکه نگران بردن جوانان و فرزندان این مرز و بوم خواهیم بود.
ستاری افزود: ما سرمایه گذاران فوق العاده ای در کشور داریم اما سرمایه خود را در بخش دلار و زمین سرمایه گذاری می کنند در صورتی که باید در حوزه پژوهش سرمایه گذاری کرد زیرا تفکر دولتی در حوزه مرز دانش جواب می دهد و در حوزه پژوهش نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
ستاری گفت: انقلابی که در صنعت دنیا ایجاد شده صنعت کارآفرینی است و ما متاسفانه این فرهنگ را در کشور سرکوب کرده ایم و فرهنگ اصیل و قدیمی که در حوزه کارآفرینی داشته ایم را از بین برده ایم، دیگر با فروش سیمان و نفت نمی شود مملکت را چرخاند.
وی یادآور شد: نوع نگاه به صنعت تغییر کرده است ما اکنون به اندازه کشور آمریکا بعد از هند، روسیه، چین چهارمین کشور در دنیا به لحاظ داشتن مهندس هستیم، اکنون 32 میلیون نفر نیروی جوان بین 20 تا 40 سال در کشور وجود دارد که اینها هم پتانسیل اصلی اقتصاد دانش بنیان است و اگر نگرش هایمان را تغییر ندهیم نمی توانیم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان باشیم.
وی یادآور شد: خوشبختانه در دو سال اخیر اتفاقات خوبی در زمینه ترویج فرهنگ دانش بنیان در دانشگاه ها و مراکز آموزش کشور در حال انجام است و شاهد رشد شرکت های دانش بنیان در کشور هستیم.
وی یادآور شد: حوزه ژنتیک، علوم شناختی و بایو از جمله فناوری های نوین و پیشرفته ای هستند که ما نیز باید و از روی آموزش، پژوهش و تجاری سازی آن کار کنیم.نخستین نمایشگاه دستاوردهای خانواده شریف 26 و 27 آبان ماه سال جاری در دانشگاه شریف برپا است.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری ایرنا
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com