دکتر ناصر استاد افزود: یکی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی مجازی برگزاری دورههای کوتاه مدت توانمندسازی برای فارغ التحصیلان کشور است. در این زمینه یک دوره مهارتی در قالب کارآفرینی تعریف شد و استقبال خوبی نیز از آن صورت گرفته است.
وی افزود: این دوره کارآفرینی در حال اجرا در دانشگاههای علوم پزشکی است و نتایج آن تا آخر نیمسال تحصیلی جاری مشخص میشود و به نظر میرسد دوره مهمی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان است که مهارتهای خود را افزایش دهند و از پشت میز نشینی به سمت ایجاد اشتغال برای خود و دیگران حرکت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی اظهار داشت: در دوره کارآفرینی که برای دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم پزشکی طراحی شده است از تجربیات آدمهای موفق دعوت شده است و کار کاملاً فنی و مهارتی است و الزاماً منجر به مدرک نمیشود.
وی افزود: معاونت آموزشی وزارت بهداشت برنامه کارآفرینی را پیشنهاد کرد و اکنون پیشنهاد شده است که این دوره به صورت برنامه درسی به دانشجویانی که در حال فارغ التحصیل شدن هستند نیز ارائه شود و به زودی خروجیهای این دوره که به صورت پودمانی است به معاونت آموزشی ارائه میشود تا درباره آن تصمیم گیری شود که به چه شکلی در برنامه درسی دانشجویان گنجانده شود.