احمد حسینزاده افزود: طبق تفاهمنامهای که سال گذشته با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم، به شرکتهای دانشبنیانی که در نمایشگاه بینالمللی تهران شرکت میکنند ۵۰ درصد تخفیف داده میشود.
وی بیان کرد: سالانه حدود ۹۰ رویداد نمایشگاهی در این محل برگزار میشود، به مجریان این رویدادها گفته شده که فضایی را برای استارتاپ ها اختصاص دهند.
حسینزاده بیان کرد: جهش در بحث اشتغال کشور با توجه و عنایت داشتن به مسائل استارتاپی و خلاقانه میسر میشود.
وی یادآور شد: در هشتمین نمایشگاه اینوتکس پیش بینی میکنیم که ۸ هزار بازدیدکننده "۴۰۰ جلسه B&B، و ۳۰ رویداد برگزار شود.
نمایشگاه اینوتکس با هدف بسترسازی مناسب برای تبادل فناوری میان شرکتهای خصوصی، سرمایهگذاری مشترک و مشارکت در پروژههای تحقیق و توسعه برپا میشود و میزبان بخشهای مختلف اکوسیستم نوآوری و فناوری کشورها است.
در این نمایشگاه بینالمللی، فعالان مطرح زیست بوم فناوری و نوآوری از جمله شرکتهای فناور، استارتاپها، شتابدهندهها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارکهای فناوری، صندوقهای جسورانه و سرمایهگذاران در بیش از ۴۰۰ غرفه، در فضایی حدود ۱۰ هزار مترمربع جمع میشوند.
بر اساس این گزارش در اینوتکس ۲۰۱۹، حدود ۳۰ رویداد جانبی همچون جلسات B2B، جلسات بین استارتاپها و سرمایهگذران، مشاوره رایگان به منظور افزایش کارآمدی نمایشگاه برپا میشود.
هشتمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس با شعار «اکوسیستم نوآوری و فناوری، زیر یک سقف» به همت پارک فناوری پردیس و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرده و تا چهارشنبه ۲۲ خردادماه ادامه خواهد داشت.
نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری امسال میزبان نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه و میهمانانی از ۶۲ کشور مختلف جهان است.