سورنا ستاری با اشاره به رویدادهای خوب اتفاق افتاده در زمینه اقتصاد دانشبنیان خوزستان، اظهار داشت: برای آینده نیز برنامهریزی خوب برای تحول در حوزه اقتصاد دانشبنیان خوزستان وجود دارد.
وی با اشاره به برنامههای مفصل طی سال جاری برای شرکتهای دانشبنیان بیان کرد: بالغ بر 130 نوع خدمت به شرکتهای دانشبنیان در حال ارائه به آنهاست. علاوه بر خدمات مد نظر دولت، همت و تلاش کارآفرینان برای فعالیت و تولید در شرکتها نیز با اهمیت است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از جمله بزرگترین سرمایه کشور را اعتماد به نفس و انگیزه شرکتهای دانشبنیان و کارآفرینان برشمرد و اظهار داشت: دولت براساس تصمیمهای گرفته شده بودجه لازم را برای حوزه زیرساختی شرکتهای دانشبنیان استان خوزستان تأمین میکند.
وی با ابراز امیدواری از همکاری بین بخش دولتی و غیردولتی در سطح استان خوزستان، خاطرنشان کرد: باوجود همکاری بین این بخشها میتوان شاهد توسعه شرکتهای دانشبنیان در سطح استان بود.
ستاری با تأکید بر نقش محیط کسب و کار به عنوان عامل نگهدارنده اقتصاد دانشبنیان، گفت: باتوجه به بودجههای مفصل برای حوزههای دانشبنیان از طریق صندوقهای گوناگون، سال گذشته 20 هزار میلیارد تومان به وسیله بانکها و صندوق توسعه به شرکتهای دانشبنیان اعطا شد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: در حوزه شرکتهای دانشبنیان استان خوزستان باید شاهد همدلی باشیم تا بتوان محیط کسب و کار فعالی را در شاهد و توسعه داد.