0  |  0

آغاز فاز سوم طرح توسعه کسب و کار خانگی در آذربایجان غربی

آغاز فاز سوم طرح توسعه کسب و کار خانگی در آذربایجان غربی

امین رستم زاده افزود: در این فاز، متقاضیان ثبت نام کرده در مشاغل خانگی توسط پشتیبانان فعال در رشته های شغلی مدنظر، آموزش های تخصصی و شغلی مورد نظر را طی می کنند تا با تولید محصولات باکیفیت مشکلات مربوط به اتصال به بازار فروش رفع شود.
وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون بیش از ۳۰ پشتیبان در اکثر رشته های شغلی مشاغل خانگی شناسایی شده است، اضافه کرد: در این فاز بر اساس تعداد متقاضیانی که تحت پوشش پشتیبان قرار خواهند گرفت، به ازای هر متقاضی فعال متصل شده به بازار، یک وام ۲۰ میلیونی به پشتیبان آن رشته از طریق صندوق کارآفرینی امید و اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی در قالب تسهیلات کم بهره تعلق می گیرد.
وی بیان کرد: به صورت مستمر و تصادفی بر فعالیت پشتیبانان و متقاضیان مشاغل خانگی از طرف دستگاه های اجرایی و جهاد دانشگاهی نظارت می شود.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در خصوص فازهای اول و دوم این طرح ملی گفت: در فاز اول ظرفیت های استان در خصوص مشاغل خانگی شناسایی شده که بعد از انجام این مراحل ۲۱ رشته به عنوان فرصت ها انتخاب شده است.
وی ادامه داد: در فاز دوم این طرح نیز ثبت نام از متقاضیان مشاغل خانگی در سامانه این طرح انجام شد که در مجموع ۶ هزار و ۱۰۰ نفر ثبت نام کردند.
رستم زاده با اعلام اینکه پس از انجام مراحل ارزیابی بیش از چهار هزار و ۵۰۰ نفر در کل استان به عنوان متقاضیان اصلی در این طرح شناسایی شدند، افزود: کارگاه های مشاوره شغلی و آموزش های عمومی توسط جهاد دانشگاهی به این تعداد از متقاضیان برگزار شد.
وی با بیان اینکه از مجموع چهار هزار و ۵۰۰ متقاضی شناسایی شده یکهزار و ۳۰۰ نفر متقاضی تسهیلات نشدند، گفت: تنها مشکل کسب و کار آنها مربوط به اتصال به بازار و فروش بود که در فاز سوم این طرح بخش عمده ای از مشکلات مربوط به اتصال به بازار و فروش متقاضیان مشاغل خانگی در این عرصه رفع خواهد شد.
به گزارش ایرنا، مشاغل خانگی زودبازده و کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای خوداشتغالی و ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان به حساب می آیند.
قابلیت انجام این نوع کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بی شماری برای شاغلان آنها می شود که از جمله آنها می توان به ایجاد توازن بین مسوولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد - شاگردی بین اعضای خانواده و بسیاری فواید دیگر اشاره کرد.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: ایرنا
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com