معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور به امضای تفاهم نامه با بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی اشاره کرد و گفت: طبق این تفاهم نامه، فناوری های نو در کنار حوزه فرهنگ قرار می گیرد.
محمدعلی کریمی افزود: یکی از کارهای اساسی که حوزه معاونت پژوهشی و فناوری در دو سه سال اخیر در اولویت خود قرار داده، ریل گذاری لازم برای عرضه توانمندی ها و خلاقیت های دانشجویان و دانش آموختگان و اساتید بوده است.
وی افزود: انجمن های کارآفرینی که به همت معاونت فرهنگی در استانها شکل گرفته در کنار مجموعه پژوهش و فناوری اقدامات گسترده ای را انجام خواهد داد و با توجه به قرارداد همکاری با معاونت توسعه روستایی، اعتبارات قابل توجهی در این حوزه به دانشجویانی که دارای ایده در حوزه کارآفرینی و اشتغال هستند اختصاص خواهد یافت.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور از شکل گیری مراکز نوآوری صنایع خلاق خبر داد و گفت: با عملیاتی شدن این مراکز که به زودی با حضور معاونت ریاست جمهوری محقق خواهد شد، هر آنچه که برای شرکت های دانش بنیان اتفاق افتاده در حوزه هایتک، در حوزه خلاقیت نیز اتفاق خواهد افتاد و دانشجویان در تمامی رشته های فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و علوم پایه از همه حمایت ها و تسهیلات برخوردار می شوند.
وی با عنوان اینکه محوریت این کار فقط دانشگاه پیام نور است، افزود: این حمایت فقط مختص دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه پیام نور نیست بلکه کل کشور را پوشش خواهد داد اما محوریت کار دانشگاه پیام نور است.
وی همچنین به امضای تفاهم نامه با بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی اشاره کرد و گفت: طبق این تفاهم نامه قرار است فناوری های نو در کنار حوزه فرهنگ قرار گیرد و محوریت این فعالیت هم در دانشگاه پیام نور خواهد بود.
کریمی خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که با راه اندازی دفاتر و مراکز بنیاد در تمامی استانها، هر کس خلاقیتی در حوزه فرهنگی دارد می تواند آنجا عرضه کند و از حمایت های نه تنها داخلی و بلکه بین المللی در حوزه تجاری سازی برخوردار شود.
وی یادآور شد: دانشگاه پیام نور تمام سعی اش بر این است که با سرعت به سمت دانشگاه های نسل سوم و چهارم حرکت کند.