0  |  0

اپلیکیشن های پرکاربرد بومی می توانند کارگزار دولت الکترونیک شوند

اپلیکیشن های پرکاربرد بومی می توانند کارگزار دولت الکترونیک شوند

در پی تصویب مصوبه راه اندازی «سامانه یکپارچه پیام ایران» در شورای اجرایی فناوری اطلاعات، به عنوان صندوق الکترونیکی خدمات دولت، سازمان فناوری اطلاعات برای همکاری با پیام رسان ها و اپلکیشن های بومی فراخوان داد.
مطابق با این مصوبه که مربوط به شانزدهمین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات می شود، سازمان فناوری اطلاعات ایران باید «سامانه یکپارچه پیام ایران» را با هدف فراهم کردن امکان تبادل الکترونیکی میان مردم و دستگاههای دولتی تا ۶ ماه آینده ایجاد کند.
این سرویس برای کاهش تردد شهروندان و ساماندهی و یکپارچه‌سازی راهکارهای تبادل پیام بین مردم با دستگاه‌های اجرایی، کاهش زمینه تخلفات مبتنی بر تبادل پیام با مردم، از جمله جعل، کلاهبرداری و نقض حریم خصوصی و همچنین صرفه‌جویی در هزینه‌های دولت و آمادگی برای پاسخگویی سریع به نیازهای ارتباطی با مردم، به‌ویژه در شرایط بحران، راه اندازی می‌شود.
بر این اساس سازمان فناوری اطلاعات ایران موظف شده که با استفاده حداکثری از زیرساخت‌های دولت الکترونیکی موجود از قبیل سکوی دولت همراه و ارتقای سامانه کارپوشه ملی ایرانیان، جهت بهره‌برداری عموم شهروندان، کسب‌وکارها و دستگاه‌های اجرایی، «پیام ایران» را به نحوی آماده کند که امکان ارسال انواع مختلف پیام بین دستگاه‌های اجرایی و ذینفعان وجود داشته باشد.
از این رو دفتر پایش و نظارت بر پیاده سازی دولت الکترونیکی سازمان فناوری اطلاعات ایران، فراخوان ارائه خدمات سکوی دولت همراه به اپلیکیشن‌های مورد تأیید را منتشر کرده است.
در این فراخوان آمده است: در راستای ارائه خدمات دولت همراه به شهروندان از طریق سکوی دولت همراه به عنوان یکی از ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیکی و بر اساس ماده ۶ مصوبه شماره دو جلسه شانزدهم شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور مورخ ۷ مهرماه ۹۹ درخصوص مشارکت و سرمایه گذاری بخش غیردولتی در سامانه «پیام ایران»، از تمامی اپلیکیشن‌های پرکاربرد کشور به عنوان کارگزاران دولت الکترونیک دعوت به عمل می آید.
این کسب و کارها در صورت دارابودن شرایط ذیل می توانند نسبت به ارائه خدمات دولت الکترونیکی در اپلیکیشن خود اقدام کنند.
- انعقاد قرارداد با سازمان فناوری اطلاعات ایران با بازه زمانی حداقل سه ساله
- اپلیکیشن یا اپلیکیشن‌های ارائه شده توسط شرکتهای متقاضی باید بیش از یک میلیون کاربر فعال داشته باشد.
- داشتن سالیانه حداقل ۴۰ میلیون تراکنش با قیمت ۵۶۰ ریال به ازای هرتراکنش
سازمان فناوری اطلاعات ایران تاکید کرد که مبلغ پیش پرداخت قرارداد در زمان عقد قرارداد نهایی خواهد شد. همچنین شرکتهای متقاضی باید نسبت به ارائه ضمانت‌نامه های مالی لازم به سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدام کنند.
شرکتها بعد از اتصال به سامانه «پیام ایران» سه ماه فرصت دارند تا پروتکل‌های «فنی » ، «امنیتی » و «حفظ حریم خصوصی » ابلاغی از طرف سازمان فناوری اطلاعات ایران را از معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات این سازمان دریافت کنند.
متقاضیان دارای شرایط فوق باید درخواست مکتوب و مستندات خود را حداکثر تا ۳۰ آبان ۹۹ به دبیرخانه سازمان فناوری اطلاعات ایران (معاونت دولت الکترونیکی) تحویل دهند.
پس از بررسی اسناد و سامانه های متقاضیان، سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدام به عقد قرارداد با شرکتهای واجد شرایط خواهد کرد.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری مهر
مطالب پیشنهادی:
دیدگاه شما
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com