پلتفرم تولید محتوای بینالمللی با هدف ارائه توانمندیها و محصولات صادراتی شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایجاد میشود.
مهدی قلعهنوی رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به مطلب فوق، گفت: این پلتفرم (تولید محتوای بین المللی) پس از یک سال تلاش شبانهروزی تیمی مرکب از صاحبان دانش و مهارتهای لازم، برای تدارک سامانهای چند منظوره و کارآمد، در آستانه بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی افزود: یکی از اولویتهای دفتر توسعه کسبوکارهای بینالمللی، مناسبسازی محتوای فارسی برای جامعه بینالمللی به منظور معرفی هرچه بهتر دستاوردهای حوزه علم فناوری ایران است. با بهرهبرداری از این سامانه جامع و هوشمند کمک بسزایی در تولید محتوای مورد نیاز در تعاملات بینالمللی خواهد شد.
به گفته قلعهنوی، این اقدام تلاشی برای ارائه مطلوب و اصولی اطلاعات، توانمندیها، تخصصها، تجهیزات و محصولات ایران ساخت شرکتهای دانشبنیان و خلاق توانمند صادراتی به بازارهای هدف در سراسر جهان است.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: نخستین پلتفرم تولید محتوای بینالمللی، در فاز نخست با هدف تسهیل و هوشمندسازی فرآیند ارتباطات و اطلاعرسانی در مسیر رسیدن به بازارهای بین المللی، در کنار شرکتهای دانشبنیان و خلاق قرار میگیرد.
وی افزود: در پاسخ به یکی از جدی ترین نیازها و حل چالش مهم بیشتر شرکتهای دانشبنیان و خلاق برای ورود درست و اصولی و استمرار حضور فعال آنان در بازارهای رقابتی خارجی با استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی، طراحی پلتفرم تولید و نشر بینالمللی محتوا، در دستور کار قرار گرفت.
به گفته قلعهنوی، این پلتفرم به عنوان یک زیرساخت مشترک، از اوائل سال گذشته به عنوان یکی از برنامههای حمایتی و اجرایی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد توجه قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای این مرکز، مناسب سازی محتوای فارسی برای جامعه بین المللی است، گفت: این کار با هدف معرفی هرچه بهتر دستاوردهای حوزه علم فناوری ایران به دنیا انجام میشود. با بهرهبرداری از این سامانه جامع و هوشمند کمک بسزایی در تولید محتوای مورد نیاز در تعاملات بین المللی خواهد شد.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که این اقدام تلاشی برای ارائه مطلوب و اصولی اطلاعات، توانمندیها، تخصصها، تجهیزات و محصولات ایران ساخت شرکتهای دانشبنیان و خلاق توانمند صادراتی به بازارهای هدف در سراسر جهان است.
قلعه نوی ادامه داد: پلتفرم تولید محتوای بین المللی، در مسیر خود، علاوه بر شرکتهای دانشبنیان و خلاق، ارائه خدمات رسانهای به تمامی متقاضیان را آغاز میکند. اشخاص حقوقی، نظیر سازمان ها و موسسات دولتی، عمومی یا متعلق به بخش خصوصی که علاقمند به تولید محتوا به زبان های خارجی برای مخاطبان جامعه هدف خود هستند نیز از خدمات این سامانه بهرهمند خواهند شد. همچنین اشخاص حقیقی (با اولویت جامعه نخبگان) که مایلند در شبکه های اجتماعی به زبان های غیر فارسی، حضور فعال داشته باشند هم در این برنامه مدنظر هستند.
وی همچنین بیان کرد: انواع محتوا در واحدهای تخصصی این کارخانه از جمله متون و پیام های تعاملی، خبر، معرفی محصول، محتوای شبکه های اجتماعی، ویدئو، عکس نوشت، ایمیل و نامه های رسمی تجاری و ... از جمله مواردی هستند که در فاز نخست بهره برداری از این پلتفرم از زبان فارسی به زبان های انگلیسی و عربی توسط این پلتفرم تولید می شود و به جامعه هدف می رسد تا با برداشتن موانع زبانی به حضور هر چه بهتر ایران در بازارهای جهانی کمک شایانی کند.
قلعهنوی افزود: این پلتفرم که به صورت برخط انواع محتوا را به زبان فارسی به عنوان موارد اولیه دریافت میکند، با بهرهمندی از نیروهای مجرب و متخصص خود در حوزه بین الملل، طی یک فرآیند، بهینهسازی و تولید محتوای دریافتی را به زبان مقصد انجام می دهد و پس از آن در حوزه انتشار و دریافت بازخورد در عرصه بین المللی به آنها کمک می کند.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین گفت: پلتفرم تولید محتوا، نخستین گام بلند در مسیر جهانیسازی پیام ایران و ایرانیان، با استفاده بهینه از ظرفیت های چشمگیر فضای دیجیتال است.