برخی محورهای در نظر گرفته شده برای این رویداد، شامل «علم اطلاعات جغرافیایی اینترنت اشیاء»، «وب معنایی جغرافیایی»، «علم اطلاعات جغرافیایی در جابجایی شامل وسایل حمل و نقل خودران»، «حمل و نقل و ...، پیشرفت ها در شبیهسازی های جغرافیایی و کارتوگرافی»، «علم اطلاعات جغرافیایی و حریم خصوصی مکان»، «داده های حجیم فضایی و مجموعه دادههای جهانی»، «یادگیری ماشین (عمیق)»، «دادهکاوی، محاسبات نرم، ایزوها، استانداردها، دستورالعمل ها و آیین نامه ها»، «آموزش و تدریس علم اطلاعات جغرافیایی» و غیره می شود.
همچنین از دیگر محورهای این رویداد یک روزه می توان به «آمایش سرزمین منطقه ای، شهری و روستایی»، «خدمات اکوسیستم و محیط زیست»، «پدافندغیرعامل، امنیت، حصار جغرافیایی، مدیریت مرز و مطالعات جرم»، «مطالعات انسانی و اجتماعی، بهداشت و تحلیل های مکانی در سلامت و پایش پاندمی ها»، «سنجش از دور راداری در مخاطرات زمین شناسی»، «ژئومورفولوژیکی، صنایع و اکتشاف معادن و انتقال انرژی و محیطی» نیز اشاره کرد.
در دومین همایش بینالمللی علم اطلاعات جغرافیایی موضوعاتی چون «آینده اطلاعات مکانی در مسیر خرد کره»، «کاربرد دادههای مکانی در بخش کشاورزی»، «سند راهبردی ملی توسعه فناوریهای ژئوماتیک»، «توان اکولوژیک حوزههای آبخیز جنگلی با استفاده از قابلیت های سامانههای اطلاعات مکانی»، «تغییرات بلندمدت مساحت جنگل های مانگرو» و «کاربردهای سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در مطالعات پسروی آب دریاچه ارومیه با تاکید بر نقش میانگذر» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ستاد توسعه فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در برگزاری این رویداد مشارکت دارد و دانشگاه فردوسی مشهد نیز میزبان مشارکتکنندگان خواهد بود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس اینترنتی https://sat.isti.ir/ مراجعه کنند.