قائم مقام صندوق کارآفرینی و امید مازندران از تخصیص ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی صندوق کارآفرین این استان به سه حوزه اشتغال در استان خبر داد.
مهدی قاسمی ظهر امروز در جلسه تشکیل اقتصاد مقاومتی در این شهرستان با بیان اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی در این شهرستان با بیان اینکه اهداف صندوق با شعار یک روستا یک طرح و هر کارخانه یک تولید در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: در سال گذشته بالغ بر 600 میلیارد ریال اعتبارات با بهره چهار درصد و بدون سپرده در سه حوزه اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه این سه حوزه در بخش مشاغل خانگی با یکصد میلیون ریال، اشتغال با سقف 10 تا 30 میلیون تومان و کارفرمایی با سقف یکصد میلیون تومان بوده است، عنوان کرد: این سه حوزه در زمینههای اقتصادی، خدماتی و مشاغل تخصیص یافته است.
قاسمی با تاکید براینکه امسال این صندوق با دستورالعمل مرکزی به ارائه خدمات میپردازد، اظهار داشت: امسال با مدیریت جدید و هدفگذاری 50 هزار میلیارد ریال جهت تسهیلات فعالین اقتصادی منظور شده است که یک بخشی از سوی موسسه و بخش دیگر از سوی سرمایه گذار انجام میشود.
قائم مقام صندوق کارآفرینی و امید مازندران با بیان اینکه در اجرای تولیدات دامی و گردشگری نیز میتوانیم منابع مردمی را در این صندوق قرار دهیم و به حمایت طرحهای اشتغالزا بپردازیم، بیان کرد: با توجه به نگاه کم به پنجره واحد، در استان ما به دلیل یکسری قانونگذاریها، طرحهای اشتغالزا از سوی سرمایهگذار گذاشته و نیمهکاره رها میشود.
وی با تاکید براینکه با توجه به اهمیت موضوع اقتصاد مقاومتی و تشکیل ستادهایی در این زمینه صندوق کارآفرینی و امید با نرخ چهار درصد ورود یافته و به ارایه تسهیلات میپردازد، اظهار داشت: این صندوق در اجرای تفاهم نامهای با شرکتهای دانشبنیان و فناوری ورود یافته و با مناطق محروم، طرحها مشارکتی و غیرمشارکتی به امضا تفاهمنامه رسیده است.
قاسمی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح 80 درصد از سوی صندوق حمایت صورت میگیرد درحالیکه توجیه اقتصادی با وجود این صندوق باید انجام شود، افزود: همچنین در طرحهای مشارکتی در روستاها حضور هفت خانوار در صندوق از مزایای تسهیلات آن بهرهمند شده تا جوانانی که بیکار هستند و با کمک این صندوقهای مشارکتی برایشان اشتغالزایی فراهم شود
قائممقام صندوق کارآفرینی و امید مازندران با اعلام اینکه هماکنون صندوق کارآفرین 200 میلیارد ریال معوقات دارد که برخی از این منابع به سالهای گذشته برمیگردد، اذعان داشت: این صندوق سعی دارد 80 درصد منابع خود را به مصارف تبدیل کند و در مناطق روستایی اشتغال روستایی و مهاجرت معکوس ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 40 میلیارد ریال از سوی صندوق کارآفرین امید در سه حوزه تسهیلات اختصاص یافته است.