به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع این نشست به "ارایه نظام اجرایی و پایش پیشنهادی برای طرح جویشگر، ارایه یک مدل برای ادامه فراخوانهای طرح، رویداد کارآفرینی طرح جویشگر بومی و رویداد چالش و نوآوری پژوهش" اختصاص داشت.
در این نشست، دکتر "علیرضا یاری" مجری طرح جویشگر بومی توضیحاتی را درباره "ارایه یک مدل برای ادامه فراخوانهای طرح" با عناوین "وضعیت پروژه، نیاز شرکتها، دامنه حمایت، کلاسبندی و دستهبندی محصولها/خدمات، بستههای حمایتهای پیشنهادی، روند چارچوب حمایتی، فرآیند پیشنهادی و آیین نامه حمایت از محصولهای مرتبط با طرح جویشگر" ارایه کرد که حاضران درباره موارد مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ادامه آقای دکتر "علی عبدالهی" از اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در زمینه "رویداد کارآفرینی طرح جویشگر بومی" به تشریح مواردی شامل "هدف از برگزاری رویداد، مراحل رویداد، معیارهای ارزیابی طرحها، خروجیها و دستاوردهای رویداد، نحوه برگزاری رویداد، ساختار اجرایی رویداد و برنامه زمانی پیشنهادی شروع رویداد" پرداخت و مقرر شد که در نیمه دوم خردادماه این رویداد اجرایی شود.
سپس آقای دکتر "ایوب محمدیان" از اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران در خصوص رویداد چالش و نوآوری پژوهش در طرح جویشگر نیز موضوعاتی با عناوین "مسایل موجود در حوزه پژوهش و نوآوری طرح جویشگر، هدف از برگزاری رویداد، مراحل رویداد، دسته بندی موضوعی چالشهای تحقیق و نوآوری، قالب ارایه پیشنهادها (5Ps)، منبع تامین اعتبار، دستاوردهای رویداد، نحوه برگزاری رویداد، ساختار اجرایی رویداد، برنامه زمانی پیشنهادی شروع فرآیند برگزاری رویداد و قابلیتها و سرویسهای آتی سامانه" را برای اعضای حاضر در سی و سومین نشست شورای راهبری جویشگر رومی ارایه نمود.
اعضای شورا با برگزاری همزمان "رویداد چالش و نوآوری پژوهش در طرح جویشگر "و "رویداد کارآفرینی" به عنوان دو موضوع مکمل موافقت کردند.
علاقه مندان برای دسترسی به اطلاعات مربوط به طرح جویشگر بومی، میتوانند به پایگاه اینترنتی این طرح به نشانی "www.didras.ir " مراجعه کنند.