علیرضا یاری در مورد جزئیات چهل و پنجمین نشست شورای راهبری طرح جویشگر بومی اظهار داشت: در این نشست، طرح نقشه دیجیتال بومی کشور توسط بخش خصوصی ارائه و مقرر شد با حمایت شورای راهبری طرح جویشگر بومی، این سرویس به سایر پروژه های این طرح ملی، متصل شود.
وی با بیان اینکه براساس برآوردهای اولیه « نقشه دیجیتال بومی کشور» در مواردی از نظر دقت از سرویس خارجی «نقشه گوگل» نیز بهتر است، ادامه داد: از آنجایی که منبع اصلی (سورس) اطلاعات این نقشه در کشور قرار دارد، این سرویس می تواند جزئیات بیشتری را به کاربر ارائه کند.
یاری با تاکید براینکه در ادامه راه اندازی این سرویس، امیدواریم که بتوانیم از آن به عنوان سرویس نقشه طرح جویشگر بومی استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: این سرویس می تواند جایگزین سرویس «گوگل مپ» برای کاربران باشد و در صورتی که کاربران از آن استفاده کنند حتی در زمینه اطلاعات ترافیکی شهری مانند تهران نیز به سرعت اطلاعات این نقشه به روز خواهد شد.
دبیر شورای راهبری طرح جویشگر بومی، با بیان اینکه اطلاعات این نقشه که سطح پوشش آن کل ایران است توسط متخصصان داخلی و به روش برداشت میدانی و فتوگرامتری جمعآوری شده، افزود: با توجه به دادههای بومی، امکان ارائه خدمات بهتری نسبت به نقشه گوگل در این سرویس وجود دارد.
وی گفت: نقشه دیجیتال بومی، شامل تقسیمات کشوری، شهرها و روستاها، معابر بینشهری و داخل شهری، نقاط مهم خدماتی، پوشش گیاهی و آبی، مناطق گشت پستی و لایههای متفاوتی از اطلاعات موردعلاقه کاربران بوده و امکان خدمات جستجو در نقشه، مسیریابی، تولید آدرس و مشخصات برای هر نقطه در این نقشه دیده شده است.
یاری با بیان اینکه این سرویس قرار است در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی الکامپ رونمایی شود، گفت: طراحان این پروژه خواستار سیاستگذاری مرکز ملی فضای مجازی برای استفاده سازمان های دولتی از این سرویس هستند.