رئیس بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری، تشویق دانشجویان به کار تیمی و خلق ایده و رویدادهای ایدهپردازی، راهاندازی مراکز شتابدهی نوآوری، تشکیل گروههای تحقیقاتی جامع، توسعه مراکز رشد دانشگاهی را مهمترین وظیفه دانشگاهها در ارتباط با توسعه فنآوری و کارآفرینی دانست.
مجتبی بنیادیان؛ رییس بنیاد نخبگان استان با اشاره به اهداف تشکیل بنیادهای نخبگان استانی، گفت: برنامهریزی و سیاستگذاری برای شناسایی، هدایت، حمایت مادی و معنوی استعدادهایبرتر، جذب، حفظ و بکارگیری و پشتیبانی از آنان در راستای ارتقای تولید علم، فناوری، توسعه علمی متوازن کشور و احراز جایگاه برتر علمی، فناوری و اقتصادی در منطقه بر اساس سند چشم انداز کشور در افق 1404 از مهمترین اهداف تشکیل این بنیاد است.
بنیادیان گفت: افراد تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان براساس قوانین و آییننامههای مصوب شناسایی میشوند. بنیادهای استانی نهادهای میانبخشی هستند بنابراین نیازمند همکاری و همافزایی نهادهای اجرایی برای توانمندسازی اجتماع نخبگانی و بهرهمندی از این نیرویانسانی مستعد است تا بتوانند نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
وی به نهادینه شدن فرهنگ علم و فناوری و تفکر دانشبنیان اشاره کرد و اضافه کرد: درصورتی میتوان به توانمندی اقتصادی و تولید و اشتغال پایدار رسید که به دستگاههای علمی و پژوهشی استان مانند دانشگاهها، مراکز رشد و پارکهای علموفناوری توجه ویژه صورت گیرد. در این صورت با جذب استعدادهایبرتر در این نهادها به حضور آنان در استان تداوم بخشیده و در نهایت موجب اثرگذاری بیشتر آنان در استان باشد.
رئیس بنیاد نخبگان چهارمحالوبختیاری تأکید کرد: مهمترین وظیفه دانشگاهها در ارتباط با توسعه فنآوری و کارآفرینی، تشویق دانشجویان به کار تیمی و خلق ایده و رویدادهای ایدهپردازی، راهاندازی مراکز شتابدهی نوآوری، تشکیل گروههای تحقیقاتی جامع، توسعه مراکز رشد دانشگاهی و تشکیل شرکتهای دانشبنیان و حمایت از پارک علموفناوری است.
بنیادیان در پایان با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان نگاه ویژهای به مجموعه آموزشوپرورش دارد، افزود: این بنیاد به تمامی مجموعهها با نگاهی منسجم و فراگیر توجه میکند و با توجه به سیاستهای آتی نگاه ویژهای به آموزشوپرورش و قشر دانشآموز خواهد داشت.