به گزارش ایرنا، عباس شیرخانلو در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان افزود: این رقم 570 میلیارد ریال نسبت به سال گذشته بیشتر است. وی بیان داشت: تاکنون بیش از چهار میلیارد و 200 میلیون ریال از این بودجه به متقاضیان پرداخت شده است که در صورت تاخیر در ارائه طرح ها ، اعتبار به صورت شناور به سایر استان ها اختصاص می یابد.
رئیس کارگروه تخصصی اشتغال هرمزگان اظهارکرد: اعتبار سنجی طرح های مشاغل خانگی و کارآفرینی تا پیش از مرحله پرداخت تسهیلات باید انجام شود.
شیرخانلو از سازمان ها و دستگاه های اجرایی خواست ، طرح های تولیدی و کارآفرینی متقاضیان را برای دریافت تسهیلات تا پایان مهر به بانک های عامل ارائه کنند. وی بیان داشت: هرمزگان بیش از 900 کیلومتر نوار ساحلی دارد که این مناطق برای ارائه طرح های کارآفرینی مناسب است.
رئیس مرکز فناوری و رشد دانشگاه هرمزگان نیز گفت: با فعالیت مراکز فناوری و رشد باید علم را به فناوری و ثروت تبدیل کنیم. میرزایی افزود: این مراکز با ارائه خدمات مالی ، اعتباری ، مشاوره ای و جذب سرمایه گذار و طرح های نو نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغال هرمزگان دارند.
وی بیان داشت: صنایع ، صنف ها ، سازمان ها و کارآفرینان می توانند از ظرفیت های این مراکز در زمینه درآمدزایی و اشتغال بهره مند شوند.
رئیس مرکز فناوری و رشد دانشگاه هرمزگان اظهارکرد: برای تمام شاخه های کارآفرینی و شغل های خانگی در استان تسهیلات اختصاص یافته و دریافت هر 100 میلیون ریال تسهیلات نیازمند ارائه یک ضامن معتبر به بانک ها است.