معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: شرکت های دانش بنیان با هدف رونق فعالیت ها و گسترش دامنه نفوذ و رسیدن به سطح درآمدی بالا، وارد بورس می شوند.
سورنا ستاری عصر دوشنبه در نشست مشترک با مدیران، روسا، فعالان شرکت های دانش بنیان، فناوران و نخبگان استان گلستان اظهار داشت: در سال های گذشته این شرکت ها به دنبال دریافت کمک مالی از دولت بودند اما امروز به این نتیجه رسیده اند که باید به دنبال سرمایه گذار بخش خصوصی بوده و بدون بودجه های دولتی به دنبال گسترش فعالیت های خود باشند.
وی بیان کرد: هم اینک سه هزار و 700 شرکت دانش بنیان در حوزه های گوناگون مشغول فعالیت هستند که با توجه به چشم انداز بلند مدت ترسیم شده توسط دولت، از حمایت های همه جانبه بهره مند خواهند شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود :باید شرایط فعالیت برای همه متقاضیان راه اندازی شرکت های دانش بنیان فراهم شود و به بن بست رسیدن هر کدام از این ایده های خلاقانه، خیانت به آینده کشور و ناامید کردن جوانان در این شرکت ها، اشتباهی بزرگ است.
ستاری ادامه داد: یکی از خدمات امیدوار کننده دولت برای حمایت از شرکت های دانش بنیان، فراهم کردن شرایط گذراندن خدمت سربازی نخبگان در این شرکت ها است که با به نتیجه رسیدن این طرح بخش عمده ای از دغدغه نخبگان جوان از میان می رود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اظهار داشت: حمایت دولت از شرکت های دانش بنیان و جذب سرمایهگذاری های بیشتر در این بخش، آینده روشن کشور را با فراهم کردن فرصت اشتغال و تامین درآمدهای اقتصادی تضمین خواهد کرد.
وی اضافه کرد: باور لزوم حمایت دولت ازشرکت های دانش بنیان با تزریق بودجه های ناشی از فروش نفت تصوری اشتباه و نادرست است و کشور با این روش های اشتباه صاحب دانش و تکنولوژی نخواهد شد.
به گفته وی، اگر چه پارک علم و فناوری محل اجتماع و فعالیت شرکت های دانش بنیان در استان های مختلف است، اما این فعالیت ها نباید محدود به مکان خاصی بوده و همه شهرها و روستاهای کشور باید تبدیل به محل تلاش گروه های دانش بنیان و فناور باشد.