اگر دنبال راهاندازی کسب و کارهای کوچک فرهنگی و هنری هستید، این چند سطر را بخوانید و آن را با دیگرانی که توان راهاندازی کسب و کار فرهنگی و هنری دارند و گیر مالی دارند، نیز به اشتراک بگذارید. تسهیلات خوبی تعریف شده است تا کمک کند نسل جوان و خلاق کسب و کار فرهنگی و هنری راه بیاندازید.
بر اساس شیوهنامهای که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ کرده است، دو راه برای حمایت وجود دارد: یکی تبدیل بناهای میراثی و اوقافی و هر بنای موجودی که قابلیت دارد، به فضاهای فرهنگی و هنری است و دیگری راهاندازی گذر فرهنگ و هنر در شهرتان که باید شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کنند.
بر اساس این شیوهنامه کسانی که بخواهند با تبدیل فضاهای موجود شهری چه فضاهای میراثی، چه فضاهای اوقافی و چه فضاهای دیگری که این قابلیت را دارند، به فضاهای فرهنگی و هنری، کسب و کار فرهنگی و هنری راهاندازی کنند، می توانند بر اساس فرمهای طراحی شده، طرح توجیهی خود را نوشته و به ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستانها ارایه کنند تا به شورای حمایت فرستاده شود.
کتابفروشی، گالری، سالنهای کوچک نمایش فیلم، تماشاخانههای خصوصی، پلاتوهای تئاتر، کارگاههای فرهنگی و هنری، فروشگاههای لوازم هنری، آموزشگاههای فرهنگی و هنری، کارگاه و فروشگاه طراحی مدو لباس ایرانی، موزههای خصوصی مربوط به فرهنگ و هنر، کافه موزههای فرهنگی و هنری، فعالیتهای نوپای فرهنگی و هنری و .... از جمله کسب و کارهای مورد حمایت است.
اگر هم در شهرتان گذر فرهنگ و هنر راه افتاده باشد، که فعلا در یزد و کاشان این امکان وجود دارد، میتوانید همین کسب و کارها را در گذرهای فرهنگ و هنر راه بیاندازید