مهرداد خلیلی، گفت: شرکتهایی که کسب و کار اینترنتی و پلتفرمی مانند آموزشهای مجازی، خرید و فروشهای آنلاین و… داشتند طبیعتاً در یکی دوماه اخیر دچار آسیب شدند.
وی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی براساس رسالتی که دارد برای این شرکتهای دانش بنیان و خلاق تسهیلاتی در نظر گرفته است که با دستورالعمل خاصی این تسهیلات حمایتی را با نرخهای مناسبی در اختیار شرکتها قرار میدهد.
مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه این تسهیلات شامل حال شرکتهای دانش بنیان و همچنین خلاق میشود، گفت: بر اساس معیار و ملاک میزان آسیبهای وارد شده طی یکی دوماه اخیر از این شرکتها حمایت و تسهیلات ارائه میشود.
وی درباره کسب و کارهای آسیب دیده در شرکتهای دانش بنیان گفت: معیار بررسی آسیب دانش بنیانها که کسب و کار اینترنتی و پلتفرم داشتند این است که اگر تعداد کاربر آنها در مهرماه نسبت به مردادماه ۲۰ درصدکاهش داشته باشد میتوانند از این تسهیلات بهره ببرند.
وی افزود: همچنین افت حجم ترافیک معیار آسیب دیدگی برای دریافت این تسهیلات خواهد بود.
خلیلی درباره شرکتهای خلاق خاطر نشان کرد: آسیبهای وارد شده به شرکتهای خلاق با هماهنگی دبیرخانه این شرکتها در معاونت علمی مورد بررسی قرار میگیرد تا بر این اساس مورد حمایت قرار بگیرند.
مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: حداکثر تسهیلات برای شرکتهای دانش بنیان تا سقف ۱۰ میلیارد تومان و برای شرکتهای خلاق ۳۰۰ میلیون تومان است.
به گفته وی، تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان توسط بانکها و شرکتهای خلاق از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری انجام میگیرد.
وی گفت: سود تسهیلات برای شرکتهای دانش بنیان ۱۲ درصد و برای شرکتهای خلاق ۹ درصد است.
خلیلی گفت: همچنین در نظر داریم پرداختها یک مرحلهای و از دو طریق انجام گیرد. شرکتهای دانش بنیان از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکتهای خلاق از طریق صندوقهای پژوهش و فناوری این تسهیلات را دریافت میکنند.
مدیر تسهیلات و خدمات اهرمی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: موارد بانکی تنفس و بازپرداخت ۱۲ ماهه برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته شده و شرکتهای خلاق ۳ ماه تنفس دارند.