سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان قم گفت: 16 دفتر کارآفرینی در مراکز آموزش علمی کاربردی این استان راه اندازی شد.حسین ابراهیمی فرد افزود: این واحدها در راستای ارائه آموزش های مهارتی برای افزایش کارآمدی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه، دستیابی به اشتغال پایدار و فراهم آوردن زمینه مشارکت هرچه بیشتر جامعه دانشگاهی در توسعه کشور تاسیس شد.
وی اضافه کرد: فعالیت دفاتر کارآفرینی در برنامه ها و شیوه های آموزش در مقاطع مختلف به عنوان دانشگاه نسل سوم تحول ایجاد می کند.
وی بیان کرد: دفتر کارآفرینی در هر مرکز آموزش علمی کاربردی با مسئولیت رییس مرکز تشکیل می شود که روند فعالیت آن ها در چارچوب سیاست ها و برنامه های پیشنهادی و ابلاغی کمیته توسعه کارآفرینی است.
ابراهیمی فرد، بررسی و مطالعه در زمینه چگونگی ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی در راستای هدف ها و ماموریت های دانشگاه و ارائه راهکارهای مناسب و شناسایی کارآفرینان مرکز، تشویق آن ها و حمایت از طرح های ابتکاری و خلاق در زمینه کارآفرینی و اشتغال را از وظایف دفاتر کارآفرینی برشمرد.
وی اضافه کرد: هدایت و تقویت طرح های پژوهشی مرتبط با مقوله کارآفرینی توسط دانشجویان، مدرسان، کارکنان و دانش آموختگان در راستای توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه، برگزاری میزگردها، سخنرانی های علمی تخصصی، کارگاه های آموزشی، نمایشگاه ها، دوره های آموزشی و سایر اقدام های نوآورانه برای توسعه دانش و انگیزه های کارآفرینی در دانشجویان از دیگر وظایف این دفاتر است.
وی ادامه داد: برگزاری اردوها و بازدیدها برای دانشجویان با هدف آشنایی آن ها با سازمان ها و شرکت های تولیدی کارآفرین و معرفی سرمایه های فکری و کارآفرینان برگزیده مرکز و معرفی به کمیته کارآفرینی استان نیز از جمله وظایف دفاتر کارآفرینی است.
در استان قم حدود 10 هزار دانشجو در 18 مرکز آموزش علمی کابردی تحصیل می کنند.