نشست پنجاهم شورای راهبری جویشگر بومی با حضور اعضای این شورا (صبح چهارشنبه۰۴/۱۲/۹۵) در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران ) برگزار شد.
در ابتدای جلسه بعدازاینکه ابهامات سکوی اعتماد موردبررسی قرارگرفته و در خصوص جایگاه این سکو در طرح تبادلنظر صورت گرفت، جناب آقای دکتر علیرضا یاری مدیر طرح جویشگر بومی در خصوص رویداد کارآفرینی محتوا و طرح جویشگر بومی توضیح داد که این رویداد در مهرماه سال جاری آغاز به کارکرده و در پنج مرحله انجام شد که ۶۰ گروه در این رویداد شرکت نموده و رقابت کردند. ایشان در ادامه توضیح دادند که ارزیابی در دو مرحله بود و در مرحله اول ۱۵ گروه انتخابشده و وارد مرحله دوم رقابت شدند که از میان آنها درنهایت سه گروه بهعنوان گروههای اول تا سوم برگزیده شدند.
در ادامه جلسه خانم مهندس مژگان فرهودی از پژوهشگران پژوهشگاه در خصوص نتیجه خروجی آزمایشگاه ارزیابی جویشگرهای پارسی جو و یوز ارائه نمودند که ارزیابیها از چهار وجه کلی شامل کیفیت نتایج جویشگرها،کیفیت سرویسدهی، نسبت تجربه کاربری و آمار کاربری بوده و روال انجام ارزیابی شامل ۸ مرحله میگردد که شامل: جمعآوری فهرستی از کاربران جهت مشارکت، دریافت ۶۰۰ پرسوجو از لاگ یوز و پارسی جو، دریافت ۵۰ پرسوجو از TREC و ۱۰۰ پرسوجو از Alexa ، تجمیع پرسوجوها و تشکیل مجموعه دادگان ارزیابی(۱۲۰۰ پرسوجو)، برچسبگذاری پرسوجوها (موضوعی، زمان، زبان، نوع پایه و…)، آموزش ارزیابی کاربران، ارزیابی ۵ نتیجه اول گوگل، بینگ، یوز و پارسی جو توسط کاربران و محاسبه معیار nDCG و مقایسه جویشگرها است.
کلیه مستندات ارزیابی در سایت اطلاعرسانی طرح جویشگر بومی، دیدرس به آدرس "www.didras.ir " قابلمشاهده بوده و علاقهمندان میتوانند هرلحظه آخرین نتایج ارزیابی را در وبگاه آزمایشگاه "www.webazma.itrc.ac.ir" نیز مشاهده نمایند.