به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، امرالله عباسی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور ایجاد اشتغال جوانان جویای کار مبادرت به اجرا و مدیریت پنج طرح اشتغالزایی در سطح استان کرده است.
وی از تسهیل قوانین کسب و کار برای ورود فارغالتحصیلان دانشگاهی خبر داد و تصریح کرد: بر اساس این طرح فارغالتحصیلان یک سال فرصت دارند در محیط کار، کار کرده و پایداری شغلی خود را ارتقاء دهند.
ظرفیت توسعه اشتغال روستایی از اشتغال شهری بیشتر است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از اجرای طرح تکاپو با همکاری ادارهکل فنی و حرفهای استان خبر داد و بیان داشت: طرح تکاپو به صورت پایلوت در گلستان انجام میشود در این طرح ظرفیتهای بومی محلی شناسایی و در راستای توسعه اشتغال سرمایهگذاری میشود.
عباسی با بیان اینکه ظرفیت توسعه اشتغال روستایی از اشتغال شهری بیشتر است، خاطرنشان کرد: در مرحله دوم اجرای طرح تکاپو نسبت به توسعه اشتغال روستایی مبادرت میشود.
وی از اخذ مصوبه به منظور اجرای طرح اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در بخش مسکن خبر داد و گفت: کارفرمایانی که در بخش مسکن فعالیت میکنند حتما باید یک فارغالتحصیل مسکن را به عنوان مهندس ایمنی بکارگیری کنند.
بنگاههای اقتصادی باید مدیریت علمی شوند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه طرح توسعه تعاونیهای دانشبنیان جزو یکی از پنج طرح اشتغالزاست، افزود: کسانی که مبادرت به تشکیل تعاونی کنند 2 میلیون تسهیلات بلاعوض دریافت میکنند.
عباسی با اشاره به تاسیس 3 مرکز مشاوره و راهنمایی در حوزه کارآفرینی گفت: سال گذشته 3 مرکز مشاوره در حوزه کارآفرینی راهاندازی شد که افراد میتوانند با مراجعه به این مراکز هدایت شغلی شوند.
وی بر ضرورت مدیریت علمی بنگاههای اقتصادی تاکید کرد و بیان داشت: بنگاههای اقتصادی به صورت مدیریت مالکی اداره میشوند در این بنگاهها هرکس سرمایهگذاری بیشتری کند مدیریت بنگاه را به دست میگیرد که این رویکرد منجر به موفقیت نمیشود، اگر علم و تکنولوژی با یکدیگر هماهنگ نشوند امکان پایداری بنگاههای اقتصادی وجود نخواهد داشت..
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به اینکه عدم استفاده و بسترسازی حضور تشکلهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی یک ضعف اساسی است، گفت: تشکلهای مدنی استان ظرفیتهای خوبی دارند که از این ظرفیتها به خوبی استفاده نمیشود.
عباسی بر ضرورت ثبات شغلی با توجه به رویکردهای اقتصادی جامعه تاکید کرد و بیان داشت: عدم مهارت کافی و شناسایی فرصتهای شغلی جدید از مهمترین مشکلات کارجویان است که باید در این راستا چارهاندیشی شود.