معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، با تاکید بر لزوم ایجاد زیستبوم کارآفرینی در قلب دانشگاهها اظهار کرد: نیازمند آنیم تا در دانشگاهها یک سیستم و اکوسیستم کارآفرینی شکل بگیرد و در راستای این اقدام مهم کمکهای لازم به دانشجویانی که ایدههای باقابلیت تجاریسازی دارند صورت گیرد.
ستاری با اشاره به نقش مؤثر دانشگاهها و سرمایهگذاران بیان کرد: در کنار نقشآفرینی دانشگاهها و سرمایهگذاران، دولت نیز میتواند مشاورههای لازم برای توسعه این کسبوکارها را در اختیار شرکتها قرار دهد.
وی ادامه داد: بهمنظور استمرار شرکتها در بازار رقابتی کمکهای مالی میبایست حذف شود، لذا در این زمینه ورود سرمایهگذاران و دانشگاهها الزامی است.
در مرکز نوآوری نصیر نزدیک به 10 شرکت دانشبنیان حضور دارند، که در زمینههای مختلفی همچون تبدیل انرژی خورشیدی به حرارت، ساخت دستگاه خشککن و صنعت خودرو مشغول فعالیت هستند. همچنین در طی این بازدید سورنا ستاری از سامانه سنجش شناختی توانایی حفظ بیداری بازدید کرد.
در این مراسم پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی، اسماعیل قادری فر رییس مرکز فناوریهای راهبردی ، حسام زند حسامی مدیرکل دفتر نوآوری و کسبوکارهای نوین معاونت علمی و همچنین علی خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری را همراهی کردند.