آذر خسروی اظهار داشت: بیش از ۴۰۰ بانوی کارآفرین در سطح استان کرمانشاه شناسایی شدهاند که بخشی از این افراد بانوان بیسرپرست و بدسرپست و بخش دیگری از آنها بانوانی هستند که در کنار همسرانشان موضوع اشتغال را مدیریت میکنند.
وی افزود: برخی از این بانوان حتی میتوانند الگوهای موفقی از زندگی خانوادگی را در سطح کشور ارائه کنند، البته دغدغه ما بیشتر اشتغال زنان بیسرپرست و بدسرپرست است، چرا که آمار زنان بیسرپرست کرمانشاه از میانگین کشور بالاتر است.
مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه گفت: این دغدغه بیشتر به این دلیل است که ۱۳ درصد بانوان ما زنان بیسرپرست هستند که تعدادی از آنها مجرد و از سن ازدواجشان گذشته، متعلقه یا به هر دلیلی خودشان زندگی را اداره میکنند.
خسروی با بیان اینکه در حوزه اشتغال بانوان توانستیم انجمن زنان کارآفرین استان کرمانشاه را تاسیس و ثبت کنیم، گفت: در زمینه تسهیلات اشتغال روستایی اختصاص داده شده به زنان نیز بخش قابل توجهی از طرح ها با اشتغال پیشبینی شده ۲ هزار و ۴۴۵ مورد بوده است که برخی به بانک معرفی و بخشی تسهیلات را دریافت و بخشی دیگر در مرحله دریافت هستند.
وی تصریح کرد: در بخشی از شهرستانها میبینیم بخش عمدهای از تسهیلات را بانوان دریافت کردهاند، به طور مثال در شهرستانهای قصرشیرین، سنقر، جوانرود و ثلاث این سهم کمتر و در روانسر، سرپلذهاب و هرسین بیشتر بوده است.
مدیرکل دفتر امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه از برگزاری همایش سهروزه کارآفرینی زنان در کرمانشاه خبر داد و گفت: طی مذاکراتی که با بنیاد توسعه کارآفرینی داشتیم یک همایش سه روزه در ۱۹ تا ۲۱ تیرماه جاری برای ارائه آموزشهای کارآفرینی و آماده کردن زنان برای ورود به بازار کار برگزار خواهیم کرد.