فرامرز نیکسرشت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان با بیان اینکه دانشجوی دانشگاه نسلسوم در جستوجوی کارآفرینی است نه جویای کار، افزود: دانشگاه کارآفرین، علاوه بر آموزش و پژوهش، عامل تحقق نوآوری فناورانه به ویژه در حوزه فناوریهای پیشرفته است و از این طریق پایههای نظام ملی نوآوری مستحکم و زمینه برای تحقق توسعه مبتنی بر دانایی فراهم میشود.
وی یادآور شد: در دانشگاه نسل سوم دانشجویان به شکلی آموزش میبینند که نوآور و کارآفرین باشند و نه جویای کار، به عبارتی افرادی باشند که با خلاقیت و به ثمر رساندن ایدههایشان، برای جامعه ارزش افزوده خلق کنند. دانشگاه سعی میکند تا فاصله بین تولید علم و تبدیل آن را به کسب ثروت کوتاه کرده و رشتههای کاربردی و نزدیک به بازار کار را ایجاد کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان با بیان اینکه هدف اصلی این دانشگاه تربیت نیروی کارآفرین و خلاق است، افزود: از این رو بسیاری از کشورهای پیشرفته، توسعه این دانشگاهها را به عنوان محور و عامل توسعه خود تلقی کرده و زمینه گسترش آنها را فراهم کردهاند.
دانشگاه جامع علمی-کاربردی تنها دانشگاه تقاضامحور
عضو هیئت علمی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان سمنان افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی در بین دانشگاههای فعال موجود در سطح کشور با رویکردی تقاضامحور در جذب دانشجو به عنوان تنها دانشگاه در این حوزه مطرح است. با توجه به لزوم توسعه و گسترش این دانشگاهها، دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدا برای تأمین خلاء نیروی انسانی کارآمد تکنیسین در بخشهای صنعت، کشاورزی، خدمات اجتماعی و هنر در سال 1373 تأسیس و راه اندازی شد و پس از انجام مأموریت اولیه خود، طی سالهای گذشته با توجه به نیاز بازار کار نسبت به تغییر ساختار و ماموریت خود اقدام کرده است ، تا متناسب با نیاز بازار کار، نیروی انسانی کارآمد را تربیت کند.
دانش آموختگان علمی کاربردی به بازار کار نزدیکترند
نیکسرشت ادامه داد: در حال حاضر این دانشگاه با بازنگری در ساختار و مأموریتهای خود به یک دانشگاه نسل سوم در تربیت کارآفرین و ترویج روحیه نوآوری در بین دانش آموختگان تغییر کرده است، به طوری که دانش آموختگان این دانشگاه ضمن کسب آموزش با مهارتهای لازم در محیط کار توسط اساتید مجرب، با مفاهیم نوآوری و خلاقیت آشنا شده و نسبت به فارغالتحصیلان دیگر دانشگاهها به بازار کار نزدیکتر هستند.