0  |  0

فعالیت 35 واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان

فعالیت 35 واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی الوار در حاشیه جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جهاد دانشگاهی واحد لرستان با این اعتقاد وارد عرصه شده که فعالیت‎های پژوهشی و ایده‎های نخبگان تبدیل به فناوری شده و قابلیت مصرف داشته باشند، اظهار کرد: با این هدف در استان فعالیت داریم تا بتوانیم فعالیت‎های پژوهشی و تبدیل آن‌ها به فناوری را ساماندهی کنیم.

وی ادامه داد: درهمین راستا در سال ۸۷ اولین مرکز رشد استان را راه اندازی کردیم تا بتوانیم پژوهشگران، نخبگان و افرادی که صاحب ایده هستند را ساماندهی و ایده‌های آنان را به محصول فناورانه تبدیل کنیم.

دکتر دهقانی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی واحد استان در حوزه فنی مهندسی، گیاهان دارویی و پزشکی وارد شده است و خوشبختانه توانسته مجوز مرکز پژوهشی درمانی رویان را اخذ کند، تصریح کرد: در راستای حمایت از پژوهشگران و دانشگاهیان و ارائه خدمات تخصصی به مردم توانستیم از دفتر مرکزی تهران مجوز راه اندازی گروه ‎پژوهشی مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی و گروه پژوهشی گیاهان دارویی را اخذ کنیم.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی واحد لرستان یادآور شد: راه اندازی این این گروه‎‌ها دو حسن برای استان دارد یکی اینکه زمینه جذب اعتبارات را برای اختصاص به پژوهشگران را فراهم می‌‎کند و دوم اینکه پژوهشگران را می‌‎توانیم ساماندهی کنیم.

دکتر دهقانی اضافه کرد: همچنین می‌توان فضایی علمی برای پژوهشگران فراهم سازیم تا ایده‌های خود را مطرح وآن‌ها را تبدیل به فعالیت کاربردی کنند.

دهقانی بیان کرد: در جشنواره منطقه‌ای رویش زاگرس با هدف معرفی توانمندی‎های جهاد دانشگاهی استان بویژه مرکز رشد این نهاد و واحدهای فناور مستقر در آن، شرکت کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۳۵ واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی واحد استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۱۲ شرکت مراحل تبدیل به شرکت دانش بنیان شدن را طی می‌کنند. البته دانش بنیان زمانی قابل قبول است که یک محصول دانش‎بنیان تولید شده باشد. 

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان اینکه متقاضیان حضور در مراکز رشد جهاد دانشگاهی از حمایت‎های مشاوره‌ای و فکری و مالی بهره‌مند می‌‎شوند، یادآورشد: دراین مرکز فردی که ایده دارد با تکنیک‌های روزآشنا شده و از حمایت‎های مشاوره‌ای این نهاد بهره‌مند می‌شود.

دهقانی گفت: بدون محدودیت نیز از صاحبان ایده حمایت مالی می‌‎شود به شرطی که طرح آنها در شورای فناوری تصویب شده باشد. وی میزان حمایت مالی از متقاضیان را بین یک میلیون تا ۶۰ میلیون تومان تسهیلات بدون بهره اعلام کرد و ادامه داد: با دوره‌های تنفس تسهیلات مورد تقاضای فرد پرداخت می‌‎شود.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان یادآور شد: تاکنون از ۲۲ شرکت فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی با ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار در قالب تسهیلات حمایت مالی شده است.

با عضویت در بیزنگار می توانید به بیش از 500 مقاله و ویدیو آموزشی و کاربردی به صورت طبقه بندی شده و به رایگان دسترسی داشته باشید.

درباره مدل کسب و کار، طرح کسب و کار، استارتاپ ناب، بوم ارزش پیشنهادی، خلاقیت و نوآوری، کارآفرینی کودکان، کارآفرینی زنان، کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی اجتماعی، کمینه محصول پذیرفتنی، ایده پردازی و تجارب کارآفرینان موفق و شکست خورده بخوانید و ببینید.

عضویت سریع و رایگان

منبع: خبرگزاری ایسنا
مطالب پیشنهادی:
درباره مدیراینفو

مدیراینفو ارائه دهنده تازه‌ترین اخبار و رویدادها، مطالب مفید، کاریکاتور، اینفوگراف و ویدیوهای کاربردی در حوزه کارآفرینی است؛ با عضویت در مدیراینفو می‌توانید به بیش از ۵۰۰ مقاله و ویدیوی آموزشی در حوزه‌های مختلف و به صورت طبقه بندی شده و رایگان دسترسی داشته باشید. (برای عضویت کلیک کنید)

ارتباط با ما

 تهران، ولنجک، ساختمان واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی، طبقه منفی 2، واحد 216

 +98-21-22411360
 info [at] modirinfo.com