منصور غلامی در حاشیه رونمایی از محصولات دانش بنیان دانشگاه سهند اظهار داشت: در سالهای اخیر شاهد همت دانشگاه ها و مراکز علمی برای تبدیل دانش به فناوری و انتقال فناوری های حاصل از دانش نوین به سطح جامعه برای حل مسایل و مشکلات و رفع نیازهای صنعتی هستیم.
وی با اشاره به اینکه ۴۳ پارک علم و فناوری و ۱۹۰ مرکز رشد دانشگاهی در کشور فعالیت می کنند، ادامه داد: حمایت از ایده های جدید علمی و فناورانه که اغلب توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی با راهنمایی اساتید ارایه می شوند از وظایف مراکز رشد و پارک های علم و فناوری است.
غلامی با اشاره به اینکه از مراکز رشد حمایت می شود، ادامه داد: این حمایت شامل فراهم کردن فضای فعالیت، تامین نیازهای اداری و مشاوره های علمی است و به محض اینکه ایده ها رشد پیدا کرده و قابل تبدیل و عرضه به صورت محصول می شوند به ایجاد شرکت های دانش بنیان کمک می شود و از کمک های صندوق های حامی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی بهره مند می شوند تا به عرصه تولید و محصول برسند.
وی گفت: محصولاتی که توانایی رقابت با نمونه های خارجی دارند با سرمایه های ریسک پذیر و منابع مالی بیشتر مورد حمایت قرار می گیرند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در سالهای اخیر قراردادهای زیادی بین شرکت های دانش بنیان و مصرف کنندگان محصولات تولید شده منعقد شده است و در ارزیابی هایی که انجام شده عملکرد محصولات داخلی از مشابه خارجی بهتر بود.
وی خاطرنشان کرد: برخی از شرکت های جوان در کشور فعالیت می کنند که سرمایه های خوبی را به عنوان سرمایه حاصل از دانش و فناوری برای خود به دست آورده اند.