مدیرکل دفتر امور گلخانههای وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید فضا را برای ایده پردازی جوانان فراهم کرد و جشنواره های استارتاپی فرصت مغتنمی برای ارائه ایده های نو و تجاری سازی آنها است.
غلامرضا تقوی طی سخنانی اظهار داشت: پیشوا از نگاه ملی یک گلخانهشهر محسوب شده و وجود ۱۴۰۰ هکتار اراضی گلخانه ای در آن منحصر بفرد است و میطلبد در این حوزه به شایستگی برندسازی شود.
وی افزود: اتفاقات مهم در هر اجتماع و جامعه هدفی با یک سری مشکلات روبروست و اگر بنا باشد با بیتوجهی به آنها سیرکرده و بدست مجموعه علمی و جوانان نسپاریم، منجر به رکود در جامعه هدف خواهد شد.
مدیرکل امور گلخانههای وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز یکی از مسائلی که از آن رنج میبریم این است که کمتر ایده و راهکار ارائه میدهیم و باید فضا را به گونهای فراهم سازیم تا افراد جرأت ایده دادن پیدا کنند.
وی افزود: در این جشنواره ها رویکرد را عوض کنیم و اجازه دهیم، ایده های مختلف هم جا پیدا کند و این فرهنگی است که در کشورهای پیشرفته جا افتاده است چرا که در جشنواره های استارتاپی باید ایدهها را به یکدیگر متصل و تجاری سازی نمود و آموزشهای لازم را ارائه داد.
تقوی بیان کرد: قبل از شروع جشنواره باید به پایداری آن فکر کرد و این حرکت باید به دست جامعه هدف به یک جریان پایدار تبدیل شود و کشاورزان و تولیدکنندگان باید رکن اصلی کار باشند و ما فقط ریل گذاری و نظارت کرده و موانع را برداریم.
وی اظهر داشت: با تشکیل ساختار اجرایی، همکاران وزارتخانه جهاد کشاورزی نیز حضور پیدا خواهند کرد تا سیاست هایی که در بالا تدوین شده و آنچه اینجا نیاز است، با هم تلفیق، اصلاح و اعلام نماییم.
تقوی اذعان کرد: حلقه های مختلف را باید به این جشنواره پیوند داد تا این اتفاق به طور وزین شکل بگیرد و در عرصه بین المللی نیز پیگیری و مکاتبههای لازم را صورت داده و جهت اعتباربخشی به جشنواره از مسئولان در سطح کلان کشور دعوت خواهیم کرد.