آرش آقاقلیزاده با اشاره به اینکه شرکت سبدگردان الگوریتم در حالحاضر دو صندوق شامل صندوق سرمایهگذاری مشترک خوارزمی و صندوق سرمایهگذاری اختصاصی بازارگردانی توسعهسینا را دارد، افزود: برنامه راهاندازی صندوقهای طلا و جسورانه را نیز در دستور کار داریم. وی درخصوص عرضه صندوق با درآمد ثابت «داراالگوریتم» اظهار کرد: این صندوق با هدف کمکردن نوسانات و ایجاد درآمد ثابت (Fix Income) برای سرمایهگذارانی که اغلب در بانکها سرمایهگذاری کردهاند ایجاد شده و جامعه هدف آن مشتریان کمریسک است. آقاقلیزاده با اعلام این مطلب که دارایی تحت مدیریت سبدگردان «داراالگوریتم» از آغاز فعالیت تاکنون به ۱۷۴ میلیارد تومان رسیده است، گفت: ما از زیرمجموعههای شرکت سرمایهگذاری خوارزمی هستیم و کارگزاری آیندهنگر خوارزمی را نیز در کنار خود داریم.
وی با اشاره به اینکه شرکت الگوریتم در حالحاضر بزرگترین شرکت سبدگردان ایران است، افزود: خدمات اصلی ما در حوزه تاسیس و مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری است. در عین حال مشاوره سرمایهگذاری، تامین مالی و سایر فعالیتهای مالی از دیگر اقداماتی است که عملیاتی خواهد شد. وی با اشاره به پذیرهنویسی واحدهای سرمایهگذاری صندوق سرمایهگذاری داراالگوریتم اظهار کرد: هدف اصلی ما در صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت این خواهد بود که بهجای افزایش سوددهی، نوسان صندوق را کاهش داده و به مشتریان خود کمک کنیم تا درآمد ثابت و قابلپیشبینی برای خود ایجاد کنند. مدیرعامل سبدگردان الگوریتم تصریح کرد: با توجه به تمرکز دولت طی سالهای گذشته بر اوراق با درآمد ثابت و توجه به این موضوع که بازار همواره با نوسان روبهرو است، این صندوق میتواند با توجه به ریسک پایین و بازدهی مناسب جذابیتهای خاص خود را داشته باشد. در ادامه این نشست رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس عنوان کرد: داراالگوریتم، پانزدهمین صندوق سرمایهگذاری قابلمعامله در فرابورس است و ارزش خالص دارایی این صندوقها در فرابورس به بیش از ۲ هزار میلیارد تومان رسید.
حسین نظامدوست خاطرنشان کرد: تا پایان ۳ ماه ابتدای سالجاری، تعداد کل سرمایهگذاری قابلمعامله در این صندوق به بیش از ۱۰ هزار سرمایهگذار رسیده است. در حالحاضر سرمایه صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه که در فرابورس مجوز فعالیت دارند، بالغبر ۱۵۵ میلیارد تومان است. وی افزود: پیشتر دو صندوق زمین و ساختمان نسیم و «ثغرب» داشتیم که توانستند پروژههای خود را پیشفروش کنند. در حوزه صندوقهای جسورانه نیز ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان دارایی صندوقهایی است که یا مجوز اخذ کردند یا در حال طی اخذ مجوز موافقت اصولی هستند. نظامدوست ادامه داد: در حوزه مقررات، دستورالعمل جامعی در حال طرحریزی و نهایی شدن است تا بهزودی شاهد تجمیع مقررات صندوقها از لحاظ دستورالعمل و یکپارچهسازی قوانین و مقررات صندوقها باشیم.