امیر مجید فخری در نخستین نشست رویداد اطلاعات مکانی ایران ژئو در دانشگاه اراک اظهار کرد: زیرساخت و توسعه هر کشوری منوط به داشتن اطلاعات مکانی است و همه مخاطرات طبیعی، ساخت و سازها، توسعه راهها و شهرها منوط به داشتن اطلاعات مکانی دقیق و صحیح به هنگام است، بنابراین داشتن تجهیزات مرتبط با آن برای کشور بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به سابقه ۱۰۰ ساله این سازمان در حوزه اطلاعات مکانی، ادامه داد: فلسفه این نشست را حضور داشتن در فضای فناوری روز و همکاری با زیست بوم دانش بنیان کشور است و به سبب استقبال و حمایت استانداری و دانشگاه اراک باید بتوانیم خدمات متنوع سازمان جغرافیایی را در این استان فراهم کنیم.
رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با اشاره به شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شد، افزود: طبق این شعار موظف هستیم به صورت جدی وارد حوزههای دانش بنیان شویم.
فخری بیان کرد: نوع عملکردی که ما در گذشته داشتهایم نمیتواند ما را با فضای فناوری روز همراه کند و گذر از گلوگاههای فناوری کشور با همکاری و همیاری دانشگاهها و فضایهای علمی کشور محقق میشود. سازمان جغرافیایی کشور از سالهای گذشته وارد فضای همکاری با دانشگاهها شده است و تلاش میکنیم، سرعت دستیابی به فناوری افزایش یابد چراکه چرخه عمر محصولات کاهش یافته است.
وی عنوان کرد: پیش از این محصولی در بازار ۳۰ تا ۴۰ سال متقاضی داشت اما امروز محصولی که تولید میشود در کوتاهترین زمان دیگر قابل استفاده نیست و به سرعت مشتری خود را از دست میدهد.
رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح تصریح کرد: شیوههای مختلفی در مجموعه وزارت دفاع برای حمایت از رسالههای دکتری و پسادکتری و پروژههای بدیع، نوظهور و پروژههای گلوگاهی و نخبگی و کسر خدمت در دستور کار قرار دارد و این سازمان فرصتهای مطالعاتی، حمایت از شرکتهای دانش بنیان و حمایت از زیست بومهای فناوری کشور و همکاری با استارت آپ ها را نیز دنبال میکند.