سید محمد صاحبکار خراسانی سرپرست امور شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: معافیت مالیاتی برای واحدهای پژوهشی، فناوری مهندسی که کاملا در پارک های فناوری مستقر هستند، اجرایی میشود و بر اساس بخشنامههای سازمان امور مالیاتی آنها از سوی مدیریت پارک فناوری به اداره مالیاتی همان منطقه معرفی میشوند لذا واحدهای پژوهشی، فناوری و مهندسی میتوانند برای استفاده از معافیتهای مالیاتی معافیت خود را وارد نمایند.
وی در ادامه افزود: این شرکتها به واسطه استقرار در پارک های فناوری میتوانند از معافیت استفاده کنند و نیازی به دریافت تائیدیه دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری را ندارند.
صاحبکار خاطر نشان کرد: شرکتهای دانش بنیان از سال 92 مشمول استفاده از مزایای قانون از جمله معافیتهای مالیاتی شدند که معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برای 40 شرکت دانشبنیان در سال 92 از سازمان امور مالیاتی تقاضای معافیت مالیاتی نمود و با همکاری و همدلی سازمان امور مالیاتی همه شرکتها معافیت مالیاتی دریافت نمودهاند .
سرپرست امور شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری تصریح کرد: در سال 93 تعداد شرکتهای دانشبنیان افزایش قابل ملاحظهای یافت که به حدود 1500 شرکت رسید و لذا برای اجرای معافیتهای مالیاتی قانون،اقدامات زیادی طی چند ماه گذشته اجرا شده است.
وی با اشاره به شرکتهای دانشبنیان نوپا عنوان کرد: برخی از شرکتهای نوپای دانشبنیان هنوز به مرحله فروش محصولات نرسیدهاند و به دلیل نداشتن درآمد از ناحیه محصولات دانش بنیان نیازی به تقاضای معافیت مالیاتی ندارند و این شرکتها خود از فرآیند دریافت مالیاتی انصراف دادهاند.
صاحبکار بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان از تاریخ تائیدیه در کارگروه میتوانند از معافیت استفاده کنند و اگر بخشی از فروش کالاها و خدمات دانشبنیان قبل از تاریخ تائیدیه کار گروه باشد، نمیتوانند برای آن معافیت مالیاتی تقاضا کنند.
وی در پایان تاکید کرد: شرکتهایی که از معاونت علمی و فناوری تائیدیه دانشبنیان دریافت نمودهاند میتوانند از معافیتهای مالیاتی برخوردار شوند.