به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه فارس، دكترحبيب شريف دوشنبه 4 آبان در يك كنفرانس خبري مكان برگزاري اين رويداد را ساختمان شماره يك دانشكده علوم دانشگاه شيراز اعلام كرد.
وی اين نويد را ميدهد كه نخستين رويداد كارآفريني پرش، با ساير رويدادهاي برگزار شده در ديگر حوزهها، متفاوت خواهد بود.
او گفت: رویدادهای خارجی براساس فرهنگ ساير كشورها طراحی شده، حال آنكه در ایران خلاء بزرگی در حوزه مهارتهای کسب و کار وجود دارد و افرادی که وارد دانشگاه میشوند، مهارت لازم را در رشته تحصيلي كسب نميكنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان فارس برگزاری رویداد پرش را يك اقدام ضروري با هدف پوشش دادن ضعفهاي موجود در حوزه گردشگري و انتقال مهارتهاي لازم دانست و مدعي شد كه اين اقدام تنها رويداد طراحي شده بومي در ايران و استان فارس مبتكر آن است.
به گفته شریف، مهمترین خلاء مهارتی، تعریف نامناسب از مسئله موجود و نداشتن مهارتهای تیمسازی و کار تیمی و نوآوری است. وی همچنین با اشاره به اینکه ایران به لحاظ خلاقیت رتبه 62 و به لحاظ نوآوری رتبه 132 دنیا را به خود اختصاص داده است، گفت: متاسفانه دانشگاههای ايران، سنتی و کارمند پرور است و دانشجوی کارآفرین پرورش نمیدهند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس با تاکید بر ترویج تمام فرآیندهای تبدیل ایده به ثروت، گفت: همه دستاندرکاران باید این استراتژی را در دستور کار قرار دهند.
شریف با اشاره به اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دو سال اخیر حمایتهای زیادی داشته است، اضافه کرد: رسانهها هم باید در راستاي ترویج فرهنگ کارآفرینی تلاش کنند.
وی با یادآوری اینکه ايران به لحاظ برخورداری از ظرفیتهای طبیعی و میراثی بالاترین رتبه را در خاور میانه دارد، تصریح کرد: دنیا در سال 2013 بالغ بر سه و نیم میلیارد دلار از محل گردشگري درآمد كسب كرده كه سهم ايران از اين ميزان كمتر از نيم درصد بوده است.
شريف با تاکید بر اینکه ایدههای ناب و خلاق در زمینه صنایع دستی و گردشگری باید شناسایی شوند، از برگزاری چهار استارت آپ تا پایان امسال خبر داد.
رئيس بنياد نخبگان استان فارس گفت: برگزاری رویداد پرش در حوزه گردشگری اولین استارتآپ است و رويداد بعديITMC و تجهیزات پزشکی است كه 27 تا 30 آبان برگزار ميشود.
به گفته شريف رويداد حمل و نقل و لجستيك انتهاي ديماه و انرژيهاي نو، اسفند ماه در شيراز برگزار ميشود.