حبیب شریف؛ رییس بنیاد نخبگان استان فارس با اشاره به لزوم حمایت از متخصصان غیرمقیم و زمینهسازی برای بازگشت آنان به چرخه خدمترسانی به جامعه، افزود: حضور این افراد در بوماقیلم سبب توسعه پایدار و متوازن خواهد شد.
شریف ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان هر ساله از راههای مختلف، اقدام به شناسایی و حمایت از جامعه نخبگانی میکند و این مهم را به عنوان رسالت اصلی خود قرار داده است.
رییس بنیاد نخبگان فارس با تاکید بر لزوم ایجاد اکوسیستم کارآفرینی در کشور، اظهار داشت: کارآفرینی اجزای مختلفی دارد که ترویج فرهنگ آن، آموزش نیروی انسانی، ایجاد زیرساختها، حضور سرمایهگذران خطرپذیر و سازمانهای دولتی، خصولتی و غیردولتی از مهمترین آنها است؛ البته در این بین دو رکن ترویج فرهنگ و آموزش نیروی انسانی در بنیاد ملی نخبگان در حال اجراست.
وی در ادامه به خدمات ارزنده مجمع خیران نخبهپرور فارس اشاره کرد و بیان داشت: این مجمع از سال ۱۳۹۵ با حمایت و همکاری بنیاد نخبگان فارس و جمعی از سرآمدان و علاقهمندان به پیشرفت کشور شکل گرفت و توانست مشارکت بالای خیران در زمینه شناسایی استعدادها، آموزش، پرورش و پشتیبانی فکری، توانمندسازی و سرمایهگذاری را جلب کند.
شریف تصریح کرد: برنامه ملی «شهاب»، به منظور شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانشآموزی در سطح استانی به خوبی اجرا شد و نتایج بسیار خوبی را نیز در پی داشت. در این برنامه، پس از شناسایی دانشآموزان در ۸ زمینه هوش استعدادی (هوشهای ریاضی، تجربی، فضایی، کلامی، هنری، اجتماعی، حرکاتی ورزشی و دینی)، هدایت افراد برگزیده در دستور کار مجمع قرار گرفته است.
شریف در پایان به طراحی جوایزی به نام بزرگان و سرآمدان اشاره کرد و گفت: به منظور تکریم و الگوسازی از نخبگان، شخصیتهای علمی و افراد صاحبنام و همچنین ایجاد روحیه تلاش و خودباوری در میان همگان، همه ساله جوایز و بورس تحصیلی را به نام افراد حقیقی و حقوقی خوشنام و دارای سابقه درخشان در زمینههای مختلف تعریف و اعلام میشود. این جوایز به صاحبان استعداد برتری که دارای فعالیتهای خاص و اثرگذار در زمینه جایزه تعریف شده باشند، اعطا میشود. با تشکیل یک کارگروه ویژه برای جایزه، موضوع علمی مربوطه مشخص و سپس از آن از جایزه رونمایی میشود.