شقایق حق جو صبح امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاحیه رویداد کارآفرینی هم نت روستا اظهار کرد: تعریف بنیاد نخبگان این است که بتوان توان نیروی انسانی برگزیده کشور را صرف رفع مسایل کشور کرد.
وی افزود: بسیاری از افرادی که طبق آیین نامهها و تعاریف از فرصتهای موجود در کشور استفاده کردند و استعدادهای بالقوه خود را بالفعل کردند، باید فرصتهایی داشته باشند تا دانستههای خود را به جریان بیندازند تا با استفاده از این جریان، سالم تر و شادتر زندگی کنند.
رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان ادامه داد: برای رفع مشکلات باید بستری وجود داشته باشد تا نخبگان با مشکلات مواجه شوند. در این خصوص بنیاد نخبگان وارد عمل شد و هم نت را ایجاد کرد.
وی هم نت را المپیاد حل مساله دانست و گفت: در رویدادهای قبلی به سراغ صنعت رفتیم تا مشکل یک صنعت را شناسایی، رفع و هزینه حل مساله از همان صنعت دریافت شود.
حق جو اضافه کرد: در هم نت روستا به سراغ افرادی خواهیم رفت که مساله دارند، اما پولی برای رفع مشکل خود ندارند و صدایشان چنان بلند نیست که شنیده شود.
وی با بیان اینکه حداکثر سه نسل قبل همه ما به روستاها بازمیگردد، اظهار کرد: حال روستاییان خوب نیست، اما حال ریشه آدمها باید خوب باشد تا بتوانند به فعالیتهای طبیعی خود ادامه دهند.
رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان افزود: برای اینکه به سراغ روستاها برویم، مدل های جهانی توسعه روستاها را بررسی کردیم. در حال بررسی مشکلات روستاها متوجه یک واقعیت شدیم. زمانی که شهریها برای توسعه روستاها وارد روستاها شدند، سعی کردند روستاها را شبیه شهرها کنند و در نتیجه چهره روستاها بدریخت و قیافه شد.
حق جو ادامه داد: شهریها وارد روستاها شدند و چاههای عمیق حفر کردند که باعث خشکیده شدن قناتها شد. شهریها کاری کردند که روستاییها صنایعدستی خود را کنار بگذارند و درون ظرفهای بدشکل و قیافه شهریها غذا بخورند.
وی اظهار کرد: در ابتدا باید روستاییها برای توسعه روستای خود انگیزه داشته باشند و برای توسعه روستاهای خود تلاش کنند.
رییس بنیاد نخبگان استان اصفهان با اشاره به برنامههای هم نت خاطرنشان کرد: در این دوره روستای کفران با محوریت آب انتخاب شد. این روستا سه هزار سال قدمت دارد.
به گزارش ایسنا؛ رویداد کارآفرینی هم نت روستا از ۳۱ فروردین تا ۳ اردیبهشت در روستای کفران در استان اصفهان و به همت بنیاد نخبگان استان اصفهان برگزار خواهد شد.